'Seri Nokta' Madenler Meydanı'nda

Çekmeköy Belediyesi'nin hızlı hizmet birimi 'Seri Nokta' Madenler...

'Seri Nokta' Madenler Meydanı'nda

Çekmeköy Belediyesi'nin hızlı hizmet birimi 'Seri Nokta' Madenler...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
'Seri Nokta' Madenler Meydanı'nda

Çekmeköy Belediyesi'nin hızlı hizmet birimi 'Seri Nokta' Madenler Meydanı'nda açıldı

Yepyeni bir hizmet anlayışını 'Seri Nokta' markasıyla Çekmeköylülere sunan Çekmeköy Belediyesi, kolay erişim ve hızlı sonuç için Madenler Meydanı'na Seri Nokta kurdu. İlk olarak belediye binasında başlatılan bu uygulama ile vatandaşlar birim birim dolaştırılmadan başvurular alındı ve kısa sürede sonuçlandırılması sağlandı.

Hizmet binasına ulaşmakta zorlanan vatandaşlar düşünülerek açılan Madenler Meydanı'ndaki 'Seri Nokta'da, belediyenin hizmet binasına gelmeden tüm belediyecilik işlemleri yapılabilecek. Teknolojik alt yapı sayesinde başvuru formunun merkeze ulaşması birkaç saniye alırken, ilgili birimin konu ile ilgili çalışmayı yapıp başvuru sahibine dönmesi sağlanıyor.

Seri Nokta Hizmet Servisi'nin faaliyetleri ve uygulama alanları arasında; zabıta danışma, bilgilendirme, başvuru, sosyal yardım ve aktivite başvuruları, borç sorgulama, imarla ilgili işlemler, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı işlemleri bulunuyor.

Başkan Poyraz, 'Seri Nokta'da

Yeni hizmet vermeye başlayan Madenler Seri Nokta'yı ziyaret eden Başkan Poyraz, vatandaşların ilk tepkileri hakkında bilgi aldı. Çalışanlarla sohbet eden Başkan Poyraz, Çekmeköy'ün en işlek caddesinde belediyeyi temsil ettiklerini hatırlatarak, kolaylıklar diledi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72