Semt pazarlarının kalitesi artırılıyor

Şahin, Orhangazi Mahallesi'nde pazar esnafıyla bir araya geldi.

Semt pazarlarının kalitesi artırılıyor

Şahin, Orhangazi Mahallesi'nde pazar esnafıyla bir araya geldi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Semt pazarlarının kalitesi artırılıyor

Kentteki semt pazarlarının hizmet kalitesini arttırmaya yönelik toplantılarını sürdüren Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Orhangazi Mahallesi'nde pazar esnafıyla bir araya geldi. Pazarların revizyona ihtiyacı olduğunu ve bu konuyla ilgili anket yapılacağını belirten Şahin; “Hazırlanacak anket; tezgah düzenlerine, müşterinin ne istediğini, pazar esnafının ihtiyaçlarını ve bazı pazar yerlerinin değişip değişmeyeceğine yön verecek, çoğunluğun ne istediği öğrenilecek” dedi.

Belediye Başkanı Kenan Şahin'in semt pazarlarının kalitesini yükseltmek adına düzenlediği esnaf toplantıları devam ediyor. Bu kapsamda Orhangazi Mahallesi'ndeki Çelik Kıraathanesi'nde pazar esnafı ile toplantı düzenleyen Başkan Şahin, kentteki pazarların revizyonu konusunda görüş alışverişinde bulundu. Semt pazarlarının en büyük sıkıntısını; ‘standart olmaması' olarak niteleyen Başkan Şahin; “Özellikle tezgah düzeninde büyük sorun var. Domates satan, yanında giyim standı istemiyor. İşte bu sıkıntı dahil tüm sorunları birlikte çözmeli, pazarların hizmet kalitesini arttırmalıyız” dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72