Şehit Serkan Angay'ın ismi Şile'de yaşatılacak

Van Başkale'de 2011 yılında şehit olan Anamurlu Jandarma Uzm. Çvş. Serkan...

Şehit Serkan Angay'ın ismi Şile'de yaşatılacak

Van Başkale'de 2011 yılında şehit olan Anamurlu Jandarma Uzm. Çvş. Serkan...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Şehit Serkan Angay'ın ismi Şile'de yaşatılacak

Van Başkale'de 2011 yılında şehit olan Anamurlu Jandarma Uzm. Çvş. Serkan Angay ismi Şile Teke İlköğretim Okulu'nda yaşayacak.

Şile'nin Teke Köyü'nde bulunan İlköğretim Okulu'na; Sancaktepe'de görev yaparken Şile bölgesine, hafta sonları da olsa gelen, ancak 2011 yılında Van Başkale'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serkan Angay'ın ismi verildi.

Şehidin yakınları, geçtiğimiz günlerde Şile'deki okula ziyarete geldi ve ziyaret sırasında duygulu anlar yaşandı.  Şehidin annesi Ayten Angay, oğlunun ismini okul tabelasında görünce; ‘'Sanki oğlum burada bizi izliyor. Şu anda eminim bize bakıp gülümsüyordur” diyerek,“Oğlumun adına yakışan şekilde isminin Mersin'den sonra Şile'nin Teke Köyü'ndeki bu okula verilmesi bizi hem duygulandırdı hem de memnun etti. Allah, bu duyguyu bize yaşatanlardan razı olsun” dedi.

""

Şehit Serkan Angay'ın eşi Duygu Angay ise;  “Eşim Sancaktepe'de görev yaparken hafta sonları Şile'ye gelip tatil yapardık. Eşim doğayı, avlanmayı seviyordu. Bu yüzden Şile'nin Teke Köyü'ndeki okula Şehit Serkan Angay'ın isminin verilmesi beni çok şaşırttı ve sevindirdi” dedi.

Duygulu anların yaşandığı ziyarete; İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Alican Emeksiz, Okul Müdürü Burak Candaş, Teke Köyü Muhtarı Serdal Cesur, Okul  Aile Birliği Bşk. Yrd. Metin Sarı,  Şehidin Annesi Ayten Angay, Eşi Duygu Angay, Oğlu Uras Angay, Kızkardeşi Nazan Angay ile diğer aile yakınları katıldı. Ziyaret, anı fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72