Sancaktepe konferans salonu törenle açıldı

İbni Sina İlköğretim Okulu'nun konferans salonu düzenlenen törenle açıldı.

Sancaktepe konferans salonu törenle açıldı

İbni Sina İlköğretim Okulu'nun konferans salonu düzenlenen törenle açıldı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe konferans salonu törenle açıldı

Sancaktepe Belediyesi'nin desteğiyle yenilenen, İbni Sina İlköğretim Okulu'nun konferans salonu düzenlenen törenle açıldı. İbni Sina İlköğretim Okulu'nda gerçekleşen açılış törenine Sancaktepe Kaymakamı Necmettin Kalkan,  Belediye Başkanı İsmail Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar, Okul Müdürü, çok sayıda öğrenci ve velileri katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Necmettin Kalkan, eğitimin son derece önemli olduğunu vurgulayarak bunu verebilmenin ön şartları olduğunu, bunun başında da fiziki mekanların geldiğini söyledi. Belediye Başkanı İsmail Erdem ise konuşmasında, eğitime destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

""

Okullara hizmet etmenin belediyenin hizmet görevleri arasında bulunmadığını kaydeden Erdem, çıkan yasalarla okullara bütçeden harcama yapma yetkilerinin olduğunu, verilen yetkiyle bu hizmetleri yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Erdem “Bizler Sancaktepe'yi ve Sancaktepelileri seviyoruz. Bu kente hizmet etmekten onur duyuyoruz. Her kurduğumuz tesis başarıyı da beraberinde getiriyor.  Bu salonun okul öğrencileri tarafından en yoğun ve verimli şekilde değerlendirilmesi arzuluyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından konferans salonunun açılış kurdelesi İsmail Erden ve Necmettin Kalkan tarafından kesildi. Daha sonra Kaymakam Necmettin Kalkan, Başkan İsmail Erdem'e katkılarından dolayı plaket verdi.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72