Sancaktepe, kendi evinde şov yaptı...

Sancaktepebediyespor,6.haftada kendi evinde çıktığı karşılaşmada...

Sancaktepe, kendi evinde şov yaptı...

Sancaktepebediyespor,6.haftada kendi evinde çıktığı karşılaşmada...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sancaktepe, kendi evinde şov yaptı...

Sancaktepebediyespor,6.haftada kendi evinde çıktığı karşılaşmada Ankarademirspor'u farklı skorla yendi. Ankarademirspor'u 5-0 yenen Sancaktepe 3 puan alarak Spor Toto  3.Lig 3. Grup'ta 11 puanla lider Hatayspor'un ardından ikinciliğe yerleşti. Üstün futboluyla göz dolduran Sancaktepe'de Gökhan Kılınç,  3 gol atarak hat trick yaptı. Diğer goller Melih ve Doğan'dan geldi.

Spor Toto 3.Lig 3.Grup mücadelesinde  6.haftada Ankarademirspor'la karşı karşıya gelen Sancaktepe Belediyespor, Hakan Şükür Stadyumu'nda taraftarına keyifli ve bol golü bir maç izletti. İlk dakikalarda Ankara'ya futbol ve kalite üstünlüğünü kabul ettiren Sancaktepe, Ankara kalesindeki yoğun baskısı sonuç verdi.16.dakikada  Gökhan Kılınç, Ankarasporlu defans oyuncularının hatasını affetmedi. Defansın hatasından top kazanan Gökhan, kaleci Erhan Sarı'nın sağ tarafından topu ağlarla buluşturdu. Sancaktepe 1-0 öne geçti. 

Moral ve motivasyonu iyice artan Sancaktepe,Ankara kalesinde ataklarını iyince yoğunlaştırdı. Melih Derin, sağ taraftan topla bindirme yaptı. Topu ceza sahasının içine kadar süren Melih Derin, sağ çaprazdan şutu ağlarla buluştu. Sancaktepe 2-0 öne geçti.

Yenik duruma düşün Ankara ekibi, Sancaktepe karşısında fazla varlık gösteremedi. 40.dakikada Gökhan'ı durdurmakta zorluk çeken Ankara savunması, kale çizgisinin hemen ön tarafında Gökhan'ı yere düşürdü. Hakem Barış Yavaş, beyaz çizgiyi göstererek penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Erkan Yetişmiş,topu kalecinin üzerine kullanınca Sancaktepe, 3. golü son anda kaçırdı.İlk yarının son dakikalarında Melih'in sağ kanatan yaptığı güzel ortayı Gökhan, iyi değerlendirdi.Kaleciyle karşı karşı kalan Gökhan Kılınç, güzel bir plase vuruşla topu ağlara gönderdi. Sancaktepe ilk yarıya 3-0 önde girdi.

 İkinci yarıya hızlı başlayan Sancaktepe, Gökhan'ın 3.golüyle hem hat trick yaptı hem de Ankara ekibi karşısında 4-0'lık bir galibiyet imza attı. İstediği oyunu ikinci yarıda da sahaya yansıtan ve kolektif futbol anlayışı çizgisini benimseyen Sancaktepe,76.dakikada Doğan Ateş'in ayağından 5. golü de buldu.   

Sancaktepeli taraftarın keyifli ve bol gol izlediği  karşılaşmada Sancaktepe, 11 puanla Hatayspor'un ardından ikinciliğe yerleşti. Önümüzdeki hafta Dardanelspor'la karşılaşacak olan Sancaktepe, liderlik mücadelesi verecek.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72