Sabiha Gökçen'de Mobil iOS uygulaması başladı

Sabiha Gökçen Havalimanı, yolcularına hizmet için yeni bir uygulama başlattı

Sabiha Gökçen'de Mobil iOS uygulaması başladı

Sabiha Gökçen Havalimanı, yolcularına hizmet için yeni bir uygulama başlattı

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Sabiha Gökçen'de Mobil iOS uygulaması başladı

Sabiha Gökçen Havalimanı, yolcularına hizmet için yeni bir uygulama başlattı. Artık yolcular; iPhone ve iPad kullanıcıları için dünyanın en gelişmiş mobil işletim sistemi olan Mobil iOS uygulaması ile uçuş takibi yaparak, anlık uyarılarla bilgilendirilecek.

Uçakları harita üzerinde izleyebilme imkanı veren sistem, uçuş noktaları bölümünde, hangi havayolunun Sabiha Gökçen'den hangi şehirlere uçtuğunu gösteriyor. Uygulamanın en önemli özelliği, uçağın haritada nerede olduğunu ve yolculuk yapılacak şehrin hava durumunu göstermesi. Detaylı bir şekilde uçuş bilgilerinin temin edilebildiği mobil yenilikle, istenilen uçağı takip edip 'push notification' özelliği ile uçuş ekranlarındaki değişiklikler anlık olarak paylaşılıyor.

Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı içerisindeki restoran, kafeler, otopark ücretleri, terminal haritası, ulaşım, otel, lounge alanları, duty free hakkında bilgi ve diğer iletişim detaylarını sunuluyor.

Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan uygulamada kişinin cihazının diline göre otomatik dil seçimi de yapılabiliyor.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72