Refahiye Göksekililer'den birlik iftarı

Çekmeköy'de bulunan Refahiye Gökseki Köyü'nün geleneksel hale gelen....

Refahiye Göksekililer'den birlik iftarı

Çekmeköy'de bulunan Refahiye Gökseki Köyü'nün geleneksel hale gelen....

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Refahiye Göksekililer'den birlik iftarı

Çekmeköy'de bulunan Refahiye Gökseki Köyü'nün geleneksel hale gelen iftar yemeği bu sene de birlik ve beraberlik görüntüleri eşliğinde geçti.

 

Çekmeköy'ün en köklü ve aktif derneklerinden olan Refahiye Gökseki Köyü Derneği, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine bir yenisini daha ekledi. Dernek merkezinde düzenlenen iftar yemeğine katılım üst düzeydeydi. İstanbul'un çeşitli ilçelerinden gelerek iftar yemeğine katılan hemşeriler, bu vesile ile birlik ve beraberliklerini pekiştirdi.

Her yaş grubundan katılımın olduğu iftar yemeği dualarla açıldı. Yemeğin ardından Dernek Başkanı İşadamı Sadık Ağca, yaptığı selamlama konuşmasıyla katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Ramazan ayının güzelliklerinden bahseden Başkan Ağca bu ayın bir fırsat olduğunu ve birlik beraberliklerin daha da pekişmesi gerektiğini söyledi. Bu vesile ile hemşerilerini bir arada görmekten mutlu olduğunu söyleyen Başkan Sadık Ağca güzel bir tablo oluşturduklarını da sözlerine ekledi.

1995'den beri ilçede faal olan Gökseki Derneği'nin önümüzdeki dönemde sosyal ve kültürel çalışmalara daha da ağırlık vereceği dernek yönetimi tarafından ifade edildi. İstanbul'daki tüm Refahiye Göksekili'yi bir çatı altında toplamayı hedefleyen dernek yönetimi, kurumsal anlamda da önemli yol kat etmiş durumda. 

 

Gürhan Demirtaş

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3