Pendik'in ulaşım sorunu görüşüldü

Şahin, “Hastaneye her gün ortalama 5 bin hasta geleceğini tahmin ediyoruz.

Pendik'in ulaşım sorunu görüşüldü

Şahin, “Hastaneye her gün ortalama 5 bin hasta geleceğini tahmin ediyoruz.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Pendik'in ulaşım  sorunu görüşüldü

Pendik'te Başkan Kenan Şahin, Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşım alternatiflerini geliştirmek için Fevzi Çakmak Caddesi esnafı ile bir araya geldi.

Fevzi Çakmak Caddesi esnafıyla birlikte yaptığı kahvaltının ardından konuşan Belediye Başkanı Kenan Şahin, yeni hizmete giren Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ulaşım alternatiflerini geliştirmek için, kapalı olan Fevzi Çakmak Caddesi'ni tek yönlü olarak trafiğe açmak istediklerini belirtti.

Caddenin trafiğe açılma kararını, tıpkı 1 buçuk yıl evvel esnafla ortaklaşa aldıkları kapatma kararı gibi yine birlikte vermek istediklerini belirten Şahin, “Hastaneye her gün ortalama 5 bin hasta geleceğini tahmin ediyoruz. Bu sayı hasta ziyaretçileri ile 2-3 katına çıkacak. İstiyoruz ki, hem bu yoğun ziyaretçi akışı ile ilgili herhangi bir ulaşım sorunu yaşanmasın, hem de bu yoğunluktan bölge ve Fevzi Çakmak esnafı ekonomik olarak istifade etsin” dedi.

Bugüne kadar yapmış oldukları hizmetleri halkla görüşerek gerçekleştirdiklerini hatırlatan Kenan Şahin, “Hangi bölgede bir hizmet gerçekleştiriyorsak, önce bölge halkıyla toplantılar yapıyoruz. Onların farklı seçeneklerini sandığa götürüyoruz ve hizmetleri istedikleri şekilde hayata geçiriyoruz. Tabii sonunda bununla yetinmiyor ve birkaç ay sonra 'Hizmet faydalı olmuş mu, olmamış mı@f6' diye bölgede bir memnuniyet anketi de yapıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3