NEVRUZ KUTLAMALARI ŞİLEDE RENKLİ GEÇTİ

21 Mart Nevruz Bayramı nedeniyle Şile nin Ağva mahallesinde düzenlenen...

NEVRUZ KUTLAMALARI ŞİLEDE RENKLİ GEÇTİ

21 Mart Nevruz Bayramı nedeniyle Şile nin Ağva mahallesinde düzenlenen...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
NEVRUZ KUTLAMALARI ŞİLEDE RENKLİ GEÇTİ

21 Mart Nevruz Bayramı nedeniyle Şile nin Ağva mahallesinde düzenlenen nevruz kutlamaları renkli geçti.Ağva Lisesi okul bahçesinde düzenlenen kutlama etkinliklerine Şile Kaymakamı Şükrü Görücü Belediye Başkanı Can Tabakoğlu İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Ağva Lisesi tarih öğretmeni  Serap Özer yaptığı konuşmasında duygu dolu anlar yaşattı, birlik beraberlik mesajları veren öğretmenin konuşması katılımcılar tarafından alkışlar ile desteklendi.

Protokol daha sonra yakılan nevruz ateşinden atladılar Kaymakam Şükrü Görücü ilk olarak atladı vatandaşlar ve öğrencilerde ateşten atladıktan sonra etkinlikler çuval yarışı , maniler,yumurta tokuşturma,müzik dinletileri ve çeşitli yarışmalar ile sürdü öğrenciler çalan  müziğin ritmine dayanamayıp doyasıya eğlendiler.Çuval yarışına katılan Belediye Başkanı Can Tabakoğluda katıldı.Etkinlikler sırasında vatandaşlar tarafından yapılan gözleme pilav gibi ikramlar dağıtıldı.

Nevruz bayramı İstanbul da provokatör eylemler yapanların yanında Ağvada renkli ve neşeli bir biçimde kutlandı.


""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3