Muhtarlarla istişare toplantısı!

Çelikbilek muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Muhtarlarla istişare toplantısı!

Çelikbilek muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Muhtarlarla  istişare toplantısı!

Kaymakam Aydın Ergün, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcıları, AYEDAŞ, İSKİ ve Orman İşletme birim müdürleriyle muhtarların katıldığı kahvaltılı toplantıda ilçenin sorunları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Cavit Gül'ün açılış konuşmasını yaptığı programda mahalle ve köy muhtarları tek tek sorunlarını, önerilerini ve hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Müdürlerde muhtarlara yürütülen, bitirilen ve planlanan projeler konusunda bilgi verdiler. Kaymakam Aydın Ergün, muhtarlarıyla ve müdürleriyle ilçenin ilçenin sorunlarını paylaştıklarını, bunları çözmek içinde birlikte gayret ettiklerini belirterek, herkese başarılar diledi.

Başkan Yücel Çelikbilek ise konuşmasında Beykoz'un sorunlarını çözüme kavuşturmanın başlıca vazifeleri olduğunu ifade ederek, İstanbul'da böyle istişare toplantıları düzenleyen nadir ilçelerden olduklarının altını özellikle çizdi. Sorunlara odaklanmada yaptıkları toplantıların oldukça etkili olduğuna değinen Başkan Çelikbilek, “El ele vererek bütün problemleri çözmek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3