Müezzinoğlu ve Can'dan Ümraniyeli Şehidin Ailesine Ziyaret

Müezzinoğlu ve Can'dan Ümraniyeli Şehidin Ailesine Ziyaret

07 Mart 2017 Salı 11:00
Müezzinoğlu ve Can'dan Ümraniyeli Şehidin Ailesine Ziyaret
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Hakkâri Şemdinli’de vatani görevini yaparken yakalandığı bir rahatsızlık sonucu şehit olan Ümraniyeli Harun Aydoğan’ın ailesini ziyaret ettiler.




Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi’nde ikamet eden aslen Sinop Boyabatlı Harun Aydoğan, Hakkâri Şemdinli’de yaptığı vatani görevi esnasında yakalandığı rahatsızlık sonucunda 5 Mart Pazar günü şehadete kavuşmuştu. Bugün Ümraniyeli şehidin Necip Fazıl Mahallesi’ndeki ailesine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can taziye ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Bakan Mehmet Müezzinoğlu ve Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu ve Ümraniye Müftüsü İlyas Yılmaztürk de bulundu.

Bakan Mehmet Müezzinoğlu gerçekleşen ziyarette şehitlere rahmet ve gazilere şifa diledi. Başkan Hasan Can da şehit ailesine başsağlığında bulundu ve her türlü ihtiyaçlarında tüm şehit ailelerinin olduğu gibi Aydoğan ailesinin de yardımlarına koşacaklarını dile getirdi.


Son Güncelleme: 07.03.2017 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72