Minik yüreklerden ‘polis' etkinliği

Minik yüreklerden ‘polis' etkinliği

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Minik yüreklerden ‘polis' etkinliği

Ümraniye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bu yılki Polis Haftası Etkinlikleri Ahmer Kılıçarslan İÖO'da gerçekleştirildi. Etkinliğe Ümraniye Kaymakamı  Mustafa Çek, Ümraniye Cumhuriyet Başsavcısı  Ertan Erbay, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, Ümraniye Müftüsü Ercan Aksu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Ümraniye İlçe Sağlık Grup Başkanı Gökhan Karel'in yanı sıra öğrenci velileri katıldı.

Etkinlik kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan ‘Trafik' konulu tiyatro ve karate gösterisi konuklar tarafından beğeni ile izlendi. Etkinlikte, Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı ve Emniyet Teşkilatı'nın ‘Polis Haftası'nı kutladı. Etkinlik sonrası katılımcılar öğrenciler tarafından hazırlanan 'Polis' konulu resim sergisini gezdi. Etkinlik ikramların ardından sona erdi.


""

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3