Maltepe'de Dadaşların tandırbaşı sohbetleri

Maltepe'de faaliyet gösteren Erzurumlular Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma...

Maltepe'de Dadaşların tandırbaşı sohbetleri

Maltepe'de faaliyet gösteren Erzurumlular Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Maltepe'de Dadaşların tandırbaşı sohbetleri

Maltepe'de faaliyet gösteren Erzurumlular Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nda, geleneksel olarak yapılan herefene toplantılarına paralel olarak, ‘Tandır Başı Sohbetleri' adı altında yeni bir konsept ilave edildi. İlk tandırbaşı sohbetinde eski Erzurum anlatıldı.
Cahit Solakoğlu, Zühtü Akbaba, Lütfü Ural, Selami Oğuz, Neşe Şairoğlu 30 - 40 sene önceki Erzurum hatıralarını anlattılar.
Cahit Solakoğlu, ‘Bir Kentin Aydınlık Yüzü' ve ‘Erzurum'da Spor' adlı yayınlanan kitaplarını imzaladı, davetlilere hediye etti. Erzurum'da geçen çocukluğunu yaşadıklarını Erzurumluluk bilincini, hatıralarını anlattı.

TRT sanatçısı Yavuz Değirmenci ve Lütfü Ortakale sohbete Erzurum türküleriyle renk kattı.
Maltepe Tandırbaşı Sohbeti'ne; Şemsettin Özyapar, Av. Lütfü Ural, Bedir Avcı, Nabi Bellekoğlu, Hüseyin Karakaya, Emin Topdağı, Zühtü Akbaba, İETT Eski Genel Müdürü Mehmet Özkök, Adnan Karakurt, Züfer Dönmez, Erol Yavuz, Selami Oğuz, TRT sanatçıları Yavuz Değirmenci, Lütfü Ortakale, Bülent Gül, Hasan Koç, Taylan Mesutgil, İşadamı Şamil Güney, İşadamı Ertürk Çimen, İşadamı Cumhur Karataş, Salih Güngü Müfettiş, Kadın Kolları Başkanı Neşe Şairoğlu ve Kadın Kolları Yönetimi ve çok sayıda Dadaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72