Kutlu Doğum Haftası finali Haldun Alagaş'ta yapıldı

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Ümraniye Belediyesi ve ilçe müftülüğünün...

Kutlu Doğum Haftası finali Haldun Alagaş'ta yapıldı

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Ümraniye Belediyesi ve ilçe müftülüğünün...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Kutlu Doğum Haftası finali Haldun Alagaş'ta yapıldı

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Ümraniye Belediyesi ve ilçe müftülüğünün aralıksız devam eden kutlama programları Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde düzenlenen finalle sona erdi. Kutlamanın ana temasında ‘kardeşlik' vardı.

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Müftülüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Kutlu Doğum Programı, Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı'nı dolduran Ümraniyelilere duygu dolu anlar yaşattı. Ümraniye Belediyesi ile Ümraniye Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir program düzenledi. Programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra, Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Ümraniye Müftüsü  Ercan Aksu, Ak Parti İstanbul milletvekilleri İsmet Uçma, Muhammet Çetin, Ak Parti İlçe Başkanı Öztürk Oran, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

""

Program Fatih Çolak'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim'le başladı. Daha sonra sinevizyon gösterimi ile devam eden programda, söz alan Ümraniye Müftüsü Ercan Aksu, “Bizi birbirimize bağlayan değerlerin en önemlisi Hazreti Peygamber'imizdir” diyen Aksu, “Hazreti Peygamber'imizi örnek almaya hepimizin ihtiyacı var” diyerek konuşmasına devam etti. Ercan Aksu, sözlerini, “Bu gecenin hazırlanmasında desteklerini eksik etmeyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a teşekkür ediyorum” diyerek tamamladı. 

""

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da yaptığı konuşmada, Kutlu Doğum Haftası'nın manevi zenginliklerle dolu, bereketli bir zaman dilimi olduğunu söyledi. Hz. Peygamber'i anlamaya herkesin ihtiyacı olduğunu, onu anlamanın, onun hayatını örnek almakla mümkün olacağını söyledi. Başkan Hasan Can, konuşmasının sonunda bu tür etkinlikleri başlatan Diyanet İşleri Başkanlığı'na ve bugünkü programın hazırlanmasında büyük çaba sarf eden Ümraniye Müftülüğü'müze teşekkür ediyorum” dedi.

Gürhan Demirtaş


""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3