Kültür elçileri Mohaç'a uğurlandı

Macaristan'ın Mohaç kentinde 17-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek..

Kültür elçileri Mohaç'a uğurlandı

Macaristan'ın Mohaç kentinde 17-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kültür elçileri Mohaç'a uğurlandı
Macaristan'ın Mohaç kentinde 17-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Halk Dansları Festivali'ne katılacak olan 40 kişilik Beykoz Belediyesi kafilesi yola çıktı.

Mohaç kentinde ülke kültürümüzü sergilemenin yanı sıra ilçemizden sevgi, dostluk ve kardeşlik mesajlarını iletecek kafilede Beykoz Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'ndan dansçılar yer alıyor.  

Uluslararası halk dansları ekiplerinin katılımıyla her yıl düzenlenen ve bu yıl 15.si gerçekleşen Mohaç Festivali'ne katılan halk oyunları ekibimiz, festival süresince geleneksel danslarımızı ve kültürümüzü sergileyecek.  

Beykoz Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'na Beykoz Belediye Başkanı Nevin Çalışkan, Belediye Meclis Üyeleri Fatih Yılmaz, Nazım Keskin ve Hayrullah Usta eşlik ediyor.

Beykoz Belediyesi önünden Mohaç Kafilesi'ni uğurlayan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, barış dolu bir dünya için uluslararası kültür etkinliklerinde her zaman yer alacaklarını söyleyerek halk oyunları kafilesine iyi yolculuklar diledi.  

 

  

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72