Kreşler yeni döneme merhaba dedi

Kartal Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren 11 kreş, 2014-2015 eğitim...

Kreşler yeni döneme merhaba dedi

Kartal Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren 11 kreş, 2014-2015 eğitim...

18 Eylül 2014 Perşembe 14:52
Kreşler yeni döneme merhaba dedi

Kartal belediye kreşleri yeni döneme merhaba dedi
 

Kartal Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren 11 kreş, 2014-2015 eğitim öğretim yılına merhaba dedi. Kreşlere alışmaya çalışan minikler, ilk hafta yarı zamanlı eğitim alacak daha sonra tam zamanlı eğitime geçilecek. 

 

Kartal Belediyesi Kreşler Müdürü Enif Yavuz, 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Kartal Belediyesi’nin 11 kreşinde velilerle bir araya geldi. Yavuz, kreşlerde yıl boyunca verilecek eğitim hakkında velileri bilgilendirirken özellikle kreşle ilk kez tanışan miniklerin velilerine dikkat etmeleri gereken noktaları anlattı. 2009 yılında Kartal Belediyesi’nin 1 kreşi olduğunu hatırlatan Yavuz, “ Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün ‘Her mahalleye 1 kreş’ projesi ile birlikte ilçemizde kreş sayısı 11’e ulaştı. Şu anda hazırlıkları yapılan ve yeni açılacak kreşlerimiz var” dedi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün en önemli projelerinin çocuklar üzerine olduğunu vurgulayan Enif Yavuz, çocukların güvenliği ve sağlığı için ne gerekiyorsa yapıldığını söyledi. 

Son Güncelleme: 18.09.2014 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72