Kılıçdaroğlu Maltepe'de yoğun ilgi gördü

Hafta sonu Maltepe Belediyesi'nin yapacağı Altayçeşme Mahallesi Spor...

Kılıçdaroğlu Maltepe'de yoğun ilgi gördü

Hafta sonu Maltepe Belediyesi'nin yapacağı Altayçeşme Mahallesi Spor...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Kılıçdaroğlu Maltepe'de yoğun ilgi gördü

Hafta sonu Maltepe Belediyesi'nin yapacağı Altayçeşme Mahallesi Spor Kompleksi'nin temel atma törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Maltepe Belediyesi'nin yeni projeleri arasında yer alan Altayçeşme Mahallesi Spor Kompleksi'nin temel atma töreni, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla gerçekleştirildi. Temel atma törenine, yağan yağmura rağmen halkın ilgisi beklenenden çok fazlaydı.Yağmur altında bekleyen Maltepeliler, Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu coşkulu tezahüratlarla karşıladı.

""

Maltepe'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Bir ülke, gençlerine önem veriyorsa geleceğine önem veriyor demektir. Gençlerin önünü açıp onların spor yapmaları, dershaneye gitmeleri, burs almaları gibi pek çok olanağı biz onlara sağlıyorsak, biz kendi geleceğimize sahip çıkıyoruz demektir.  Bugün Maltepe Belediye Başkanımız güzel bir tesisin temelini atıyor, umuyorum kısa sürede inşaat biter ve kurdelesini kesmeye geliriz” diye konuştu.

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, üç yıllık hizmetleri süresince yapıtlıkları hizmetleri anlattı ve;  “Biz yerel yöneticiler olarak halk için düşündüklerimizi gerçekleştirdiğimiz gün mutlu oluruz. Bugün bu mutlu günü bizimle paylaşan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

""

Her fırsatta ‘Gözümün Bebeği' dediği ve gurur duyduğu Cumhuriyet Eğitim Merkezi'nin başarılarını anlatan Başkan Zengin, ilk yıl yüz öğrenciyle çıktıkları başarı yolunda bu yıl yedi yüz elli öğrencinin olduğunu söyledi. İlköğretim ve liselere verdikleri desteğin kesintisiz devam ettiğini belirten Başkan Zengin, 0-6 yaş grubu anasınıfına giden dört bin çocuğun da zihinsel ve bedensel gelişmelerini raporladıklarını ifade etti.

""

Fındıklı Mahallesi'ndeki kendi arazilerine bir bağışçı bularak sekiz ay gibi kısa bir sürede on altı derslikli, beş katlı bir okul yaptırdıklarını söyleyen Zengin, çocukları mutlu etmenin her yolunu zorladıklarını belirtti. Üç yılda 30 park açtıklarını, bunun için bulabildikleri her arsayı park yapma çabalarının devam ettiğini ifade eden Zengin, “Fındıklı Mahallemizde vatandaşlardan satın aldığım dokuz adet arsayı çocuklarımıza park yapıyorum” dedi.

""

Zengin, konuşmasını; “Engelli vatandaşlarımız için engelli dostu sokaklar yaptık. Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi'nde iki yıldan beri eğitim veriyoruz. Altın Kart projemizle 65 yaş üstü ve engelli insanlarımıza sahip çıktık. Onların çocukları olduk. 65 yaş üstü 40.000'e yakın insanın yaşadığı Maltepe'de sadece bir telefonla evlerde sağlıkla ilgili her türlü problemleri çözüyoruz.

""

Hastaneye gitmeden, evde tedavi yapılan, bize gereksimin duyacakları her hizmeti yapmaya ant içtik. 3 yılda 5 adet sağlık ocağını bağışla yaptırarak aile hekimi hizmetine sunduk. Şu anda yapımı devam eden 3 sağlık ocağımızla sağlıkta vatandaşın ayağına hizmetin gitmesini amaçlıyoruz. Kız öğrenci konuk evini haziran ayında açıyoruz. Yine haziranda Gülsuyu Spor Kompleksi'nin temelini atıyoruz. Gelecek yıl 2 adet kapalı spor salonu daha yapacağız gençlerimize.

""

Sayın Genel Başkanım…Bizlerle bugünkü mutluluğu paylaştığınız için Maltepe halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Gelecek aylardaki diğer çalışmalarımızı da paylaşmak umuduyla en derin saygılarımı sunuyorum” diyerek tamamladı. Daha sonra CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ile birlikte belediyenin ek hizmet binasının açılış kurdelesini de kesti. Haber- Foto: Güldür Bilgili

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72