Kazım Karabekir İ.Ö.O'ndan bin fidan

Ümraniye Kazım Karabekir İlköğretim Okulu, ÇEKÜD işbirliğiyle ‘Eğitimde...

Kazım Karabekir İ.Ö.O'ndan bin fidan

Ümraniye Kazım Karabekir İlköğretim Okulu, ÇEKÜD işbirliğiyle ‘Eğitimde...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Kazım Karabekir İ.Ö.O'ndan bin fidan

Ümraniye Kazım Karabekir İlköğretim Okulu, ÇEKÜD işbirliğiyle ‘Eğitimde iyi örnekler projesi' kapsamında ağaçlandırma alanında bin fidanı toprakla buluşturdu.

Ümraniye Kazım Karabekir İlköğretim Okulu, ‘Eğitimde iyi örnek projesi' kapsamında bir çalışmaya imza attı.  ÇEKÜD işbirliği ile Çekmeköy'deki ağaçlandırma alanında bin fidanı toprakla buluşturdu. Kâzım Karabekir İlköğretim Okulu ayrıca ÇEKÜD'ün Tohumdan Fidana Projesi'ne de 100 öğrenci ile destek verdi.

""

Programa; Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, ÇEKÜD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yorulmaz, Alemdağ Orman İşletme Şefi, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu idarecileri, Ümraniye ve Çekmeköy belediye yetkilileri, okul öğrencileri ve veliler katıldı.

Programda konuşan Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, örnek bir projeye atan Ümraniye Kazım Karabekir İ.Ö.O idaresini ve ÇEKÜD yetkililerini kutladı. Öğrencilerin bu gibi sosyal ve örnek projelerin içinde bulunmalarının son derece önemli olduğunu söyleyen Gül, “Bu projelerle öğrencilerin sorumluluk bilinci daha çok gelişiyor” dedi.

ÇEKÜD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yorulmaz ise organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyleyerek, örnek proje kapsamında daha çok etkinlik gerçekleşeceğini söyledi.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3