Kartal'da öğrencilere ‘engellilik' semineri

Engelliler Koordinasyon Birimi Koordinatörü Özgür Uğur, Koordinatör ...

Kartal'da öğrencilere ‘engellilik' semineri

Engelliler Koordinasyon Birimi Koordinatörü Özgür Uğur, Koordinatör ...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kartal'da öğrencilere ‘engellilik' semineri

Engelliler Koordinasyon Birimi Koordinatörü Özgür Uğur, Koordinatör Yardımcısı Ayhan Alkan ve eğitimci Fidan Danışman tarafından Mehmet Hilmi Altay İlköğretim Okulu öğrencilerine seminer verildi.

Kartal Belediyesi Engelliler Koordinasyon Birimi, geçtiğimiz aylarda Kartal'ın çeşitli okullarında ‘Hepimiz Farklıyız, Her Şeyin Farkındayız' adlı bir dizi seminer vermişti. Geçtiğimiz günlerde Engelliler Koordinasyon Birimi Koordinatörü Özgür Uğur, Koordinatör Yardımcısı Ayhan Alkan ve eğitimci Fidan Danışman tarafından Mehmet Hilmi Altay İlköğretim Okulu öğrencilerine verilen seminerde, engelliğin nasıl tanımlanacağını, yaşanılan sorunları ve toplumun engelli bireylere bakış açıları, önyargı ve ön kabullerinden söz edildi. İlerleyen zamanda ilçe okullarında engelliliğe duyarlılığı ve farkındalığı arttıracak eğitim seminerlerine devam edileceği belirtildi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3