Kartal ve Adalar Esnaf Kooperatifi iftar verdi

Kartal ve Adalar Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi geçtiğimiz..

Kartal ve Adalar Esnaf Kooperatifi iftar verdi

Kartal ve Adalar Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi geçtiğimiz..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kartal ve Adalar Esnaf Kooperatifi iftar verdi

Kartal ve Adalar Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi geçtiğimiz günlerde Maltepe Maksev Zeytindalı Restoran'da üyelerine muhteşem bir iftar daveti verdi. Çok sayıda bölgenin önde gelen siyasi ve iş adamları kooperatif başkanlarının katıldığı iftar renkli görüntülere sahne oldu.

Bölgenin sevilen iş adamları ile siyasilerin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine katılanlar arasında; Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ergun Öztaner, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Nail Çiftçi, İşadamı Azmi Oktay, Halk Bankası Kartal Şubesi Müdürü Özcan Erten, Pendik Halk Bankası Müdürü Mahmut Ünsel, Küçükyalı Halk Bankası Müdürü Ender Yöntem, Necdet Yalkın, Temel Çoruh, Zihni Teke,  Önder Erbil, Sezai Kantarcı, Mehmet Yıldız, Bilal Gündoğdu, İsmail Büyükcoşkun, Asri Karaaslanuzun Şaban Genç, Ömer Erdaş, gibi isimler vardı.


""

 

Nuri Erkoç' tan örnek davranış

 Kooperatif ve Maltepe Spor Kulübü Başkanlığı gibi kurumların başındaki isim olan işadamı Nuri Erkoç, bölgede büyük projelere imza atarak ismini duyuran bir kişilik. İftar yemeğinde kısa ama öz bir konuşma yapan Erkoç'un, çok heyecanlı olduğu gözlerden kaçmıyordu. Yemeğe gelen misafirlerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Nuri Erkoç,  “Geleneksel hale getirdiğimiz bu mübarek Ramazan ayı dolaysıyla sizleri kalpten ve gönülden saygılarımla selamlıyorum” dedi. Konuşmasının devamında Erkoç,”Biliyorsunuz bizim burada yediğimiz içtiğimiz her şey bereketli ama bir de yardıma muhtaç olan vatandaşlarımız var. Onları da unutmadık. Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar giderek bizzat  yardımda bulunduk. Ayrıca çocuklarına bir çorba dahi pişiremeyen annelere  destek olduk. Esnafımız rahat olsun. Çünkü onları bizler en iyi şekilde temsil ediyoruz. Paralarının nereye gideceğini iyi biliyorlar” dedi. 

 

""

Erkoç, Somali'yi de unutmadı

 

Nuri Erkoç konuşmasını, “Afrika'da açlıktan ve susuzluktan hayatını kaybeden binlerce çocuk var. Bizler burada rahat yaşarken onların sefaleti diz boyu. Biz de bu yıl bir karar aldık. Hem kendi şirketimiz adına, hem de bulunduğum kurum adına Somali'ye 15.00.00 TL yardımda bulunacağız. İnşallah hak yardımcımız olur” diyerek tamamladı.

 

   Haber: Durmuş Acar


""

 

""

 

""

 

""
""
""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72