Kartal Güne Doğuş Gazetesi ‘muhteşem gece'de buluştu

Kartal Güne Doğuş Gazetesi ‘muhteşem gece'de buluştu

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Kartal Güne Doğuş Gazetesi ‘muhteşem gece'de buluştu

 

Bu yıl 3. sü yapılan Kartal Güne Doğuş Gazetesi gecesi muhteşem başladı yerel gazete sahipleri ve temsilcilerinin buluştu.  Geceye, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve çok sayıda siyasi parti temsilcisi katıldı.

 

Güne Doğuş Gazetesi'nin geçtiğimiz günlerde Kartal Sahil'de Kanatçı Diva Arkadaş'ta tertiplediği geceye çok sayıda siyaset ve iş dünyasından isim katıldı. Görkemli geçen gecede bazı gazete ve siyasi parti temsilcilerine de onur belgesi takdim edildi. Gecede hayli heyecanlı olduğu gözlerden kaçmayan Süslü, gelen davetlilere teşekkür ederek; “İyi ki varsınız. Sizlerle buraya kadar yükseldim. İnşallah sağlığımız el verdikçe gazetemizi yaşatmak için elimden gelen tüm imkanları seferber edeceğim. Gecede bana adeta güç verdiniz. Herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.


""

 

Belediye Başkanı Öz manidar konuştu

 

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, gecede yaptığı manidar konuşmada, öncelikle herkesin aklını başına almasını istedi ve, “Ben Kartal'da adam gibi gazete çıkaran arkadaşlarımın her zaman yanındayım, ama bazılarının değil tabii” diyerek, “Belediye Başkanı olarak sizlere bir fırsat veriyorum. Gelin hepiniz birlik olun. Ayrışmayın. Bir olursanız sizler kazanmış olursunuz” dedi. Öz, konuşmasını,”Güne Doğuş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nergis Süslü'nün tertiplediği bu güzel geceyi destekliyorum ve her zaman da yanında olacağımı vurgulamak istiyorum. Allah yardımcısı olsun. Başarılarının devamını diliyor, herkese iyi eğlenceler olsun” diyerek noktaladı.

Yerel Gazete Radyo Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız da gecede bir selamlama konuşması yaptı. Yıldız, az ve öz konuşarak; “Her zaman Nergiz Süslü Hanımefendi'nin yanında olacağımı söylemek istiyorum. Ne zaman bana işi düşerse bir kardeşim gibi bana gelebilir. Ben de herkese iyi akşamlar diliyorum. Bu gecede fazla söze gerek yok. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.


""


""


Kartal Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aydın Kaya ile
Erdoğan Güneşer ve Vural Dağtekin'in gecedeki samimi
sohbetleri objektiflere böyle yansıdı.


""

""

""


""


Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3