Kardeşlik Köprüsü Fotoğraf Sergisi

Bosna Hersek'in tarihi dokusu, insanlarının yaşantısı ve Türkiye ile dostluk..

Kardeşlik Köprüsü Fotoğraf Sergisi

Bosna Hersek'in tarihi dokusu, insanlarının yaşantısı ve Türkiye ile dostluk..

03 Kasım 2013 Pazar 15:50
Kardeşlik Köprüsü Fotoğraf Sergisi

Bosna Hersek’in tarihi dokusu, insanlarının yaşantısı ve Türkiye ile dostluk bağları… Fotoğraf sanatçısı Gökmen Kanberoğlu, Bosna Hersek ve Bosna’nın Jajce şehrini fotoğrafladı. Sultanbeyli Belediyesi de bu eşsiz 55 fotoğrafı sergiledi.

 

Fotoğraf sanatçısı Gökmen Kanberoğlu, düzenlediği fotoğraf sergilerine bir yenisini daha ekledi. Birbirinden farklı konularda tam altı sergi düzenleyen Kanberoğlu’nun Kardeşlik Köprüsü adını taşıyan fotoğraf sergisi, Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde yapılan açılış töreniyle görücüye çıktı. Açılış programına katılan Başkan Yardımcısı Necdet dursun, Kanberoğlu’nu anlamlı sergisi için tebrik etti. Dursun, Kanberoğlu’nun fotoğraf konusunda çok usta olduğunu kaydetti.

""

Sergiye Dair Notlar

Sergide bulunan fotoğraflar Sultanbeyli Belediyesiyle kardeş olan Jajce şehrine ve Bosna’ya ait. Birbirinden farklı karelerin bulunduğu sergide 55 fotoğraf bulunuyor. Bosna’daki doğayı ve yaşamı yansıtan Kanberoğlu, sergi açılışında davetlilere fotoğraflarla ilgili bilgiler verdi. 

 

Kardeşlik Köprüsü sergisi, Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Galeri İstanbulensis Sergi Salonu’nda 15 Kasım’a kadar ziyarete açık olacak.

Son Güncelleme: 03.11.2013 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3