Kaportacı Ahmet Usta'nın oğluyum

Kaportacı Ahmet Usta'nın oğluyum Adım Hıdır elimden gelen budur!

Kaportacı Ahmet Usta'nın oğluyum

Kaportacı Ahmet Usta'nın oğluyum Adım Hıdır elimden gelen budur!

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kaportacı Ahmet Usta'nın oğluyum
Kaportacı Ahmet Usta'nın oğluyum
Adım Hıdır elimden
gelen budur!
Beykoz'da AKP'li Belediye Başkanı Muharrem Ergül'ün adeta havlu attığını ve seçime yaklaştığımız şu günlerde aday olabilme umudunu yitirdiği için ‘pes' ettiğini gösteren “Kaportacı Ahmet Usta'nın oğluyum. Adım Hıdır, elimden gelen budur” sözleri çok konuşulacak gibi.
Beykoz Çubukluspor yöneticileri, geçtiğimiz hafta verdiği yemek daveti ile kulübe katkısı bulunanlara teşekkür etti. Belediye Başkanı Muharrem Ergül'ün belediyede haciz şokunun yaşandığı bir günün akşamında katılarak; “Ben kaportacı Ahmet Usta'nın oğluyum. Adım Hıdır elimden gelen budur” sözleri ile damgasını vurduğu geceye; CHP Beykoz İlçe Başkanı Ayten Kayalıoğlu ve il genel meclis üyelerinden İsmet Konca ile bazı belediye meclis üyeleri de katıldı. Gecede konuşan kulüp başkanı Coşkun Tosun da emeği geçen herkese teşekkür etti. Spor kulübünün gecesine Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül'ün “Kaportacı Ahmet Usta'nın oğluyum. Adım Hıdır, elimden gelen budur” sözleri damgasını vurdu. Ergül'ün bu sözlerini, ‘Mart'taki seçimde yeniden aday olabilme umudunu tamamen kaybettiği için artık pes ediyor' diye yorumlayan bazı davetliler, “başarısızlığı kabullenmek de önemli bir olgudur” dedi.   
AKP'den umudunu kesen
Ergül, CHP'ye mi yanaşıyor@f5
Çubukluspor'un gecesinde; CHP İl Genel Meclis Üyesi İsmet Gonca'nın da bulunduğu CHP'lilerle aynı masada oturarak samimi görüntüler veren AKP'li Başkan Muharrem Ergül'ün bu tavrı, “Adaylık için partisi AKP'den umudunu kesen Muharrem Başkan, CHP'ye mi yanaşıyor@f6” dedirtti.
Ak Parti, Beykoz'da
bir ‘Sefer' daha!
AK Parti Beykoz'da  ilçe kongresini yaptı. İki listenin yarıştığı kongrede ilçe yönetimi büyük oranda değişime uğrarken; mevcut başkan Adem Sefer yeniden başkan oldu

Geçtiğimiz hafta sonu Beykoz ilçe kongresini yapan Ak Parti, “Adem Sefer'le yola devam” kararı aldı. Şahin Köktürk Spor Salonu'ndaki coşkulu kongreye; parti üst düzey yöneticilerinin yanı sıra vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi. Kongreye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Murat Başesgioğlu, İstanbul Milletvekilleri Nusret Bayraktar, İdris Güllüce, Mustafa Ataş, Hüseyin Besli, M. Beyazıt Denizolgun, Mehmet Sekmen, İl Başkanı Aziz Babuşçu, İBB Başkanı Kadir Topbaş, Çavuşbaşı Belediye Başkanı Hanefi Dilmaç gibi pek çok önemli isim katıldı. Mevcut Başkan Adem Sefer ve Hidayet Demir'in  listelerinin yarıştığı kongrede, 272 delegenin oyunu alan Adem Sefer yeniden ilçe başkanı seçilirken; Av. Hidayet Demir 114 oyda kaldı.
İki liste yarıştı!
Tansiyon yükseldi
Zaman zaman tansiyonun yükseldiği kongrede ilk konuşmayı yapan Av. Hidayet Demir, mevcut yönetime sert eleştirilerde bulunarak; genel kurulda kendisini destekleyecek delegelerin bir takım iş haklarının feshedilmesi ve siyasi geleceklerinin bitirilmesi ile tehdit edildiğini söyledi. Bu iddialar karşısında  yanıt vermeyen  Başkan Adem Sefer, Ak Parti'nin bir neferi olmaktan onur duyduğunu söyledi ve kazananın parti olacağını, kaybetmesi halinde Hidayet Demir'le çalışabileceğini ifade etti. Sefer, konuşmasında parti içinde birlik beraberlik mesajları da vererek, “Beykoz'da siyaset arenasında sevgi, kardeşlik, birlik, dostluk, beraberlik ve dayanışmayı hakim kılmaya devam edeceğiz” dedi.
Topbaş ve Babuşçu,
‘Beykoz önemli” dedi
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da kongrede yaptığı konuşmada Beykoz Belediyesi ile birlikte yürüttükleri çalışmalardan bahsederek, “Beykoz için hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi. Metro çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Topbaş, yer altından açacakları metro ile Üsküdar-Beykoz arasını sadece yedi dakikaya indireceklerini belirtti. Ak Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu da yaptığı konuşmada; parti olarak geçen 6 yıllık süreçte yakaladıkları başarının tesadüf olmadığını belirterek, “bu bir gönül  ve emek işidir” dedi. Babuşçu, 22 Temmuz seçimlerindeki % 47'lik oy oranını 29 Mart'taki yerel seçimde artırmak arzusunda olduklarını  ifade etti.
Ak Parti'nin başarı sırrı,
insana odaklı olması  
Kongreye katılan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Murat Başesgioğlu Başbakan Erdoğan'ın hiçbir siyasi parti liderinin ve başbakanın gidemediği yerlere giderek vatandaşlarla kucaklaştığını belirterek, “işte bizi diğer partilerden ayıran en önemli özelliğimiz budur” dedi. Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen de konuşmasında, Ak Parti'nin her konuda yaptığı planlamaları insan odaklı olarak yaptığına dikkat çekti ve başarılarını fedakârca yapılan çalışmalara bağladı. Konuşmaların ardından oy verme işlemine geçildi. Seçim sonucuna göre ilçe yönetimi büyük oranda değişim yaşadı, ancak Başkan Adem Sefer yeniden ilçe başkanı oldu.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72