Kapan'dan yerel basına iftar

Kapan'dan yerel basına iftar

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kapan'dan yerel basına iftar

Maltepe'nin sevilen iş adamlarından Murat Kapan geçtiğimiz günlerde Elit Kebap Salonu'nda yerel basına bir iftar yemeği düzenledi. Çok sayıda gazetecinin  katıldığı iftarda renkli görüntüler vardı.

""

Muhteşem iftar yemeği

CHP'nin Kahramanmaraş milletvekili adayı ve aynı zamanda iş adamı olan Murat Kapan'ın yerel basın onuruna düzenlediği iftar yemeğine çok sayıda Maltepeli iş adamı ve siyaset dünyasından isimlerin de katıldığı gözlerden kaçmadı. Hoş bir ortamda düzenlenen iftar yemeğinde Murat Kapan yaptığı selamlama konuşmasında, “Öncelikle Ramazan ayının ülkemize ve Maltepe'mize sağlık sıhhat ve huzur getirmesini diliyorum. Bu ay bereket ayı, bu ay yardımlaşma ayıdır. Bu sebepten dolayı ben de sosyal sorumluluk çerçevesinde bundan önce yapmaya çalıştığım etkinlikleri daha da artırarak ‘Ramazan Paketi' adı altında ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere koliler hazırlattım. Sadece eş-dostun katıldığı çok lüks restoranlarda iftar yapmak yerine böyle mütevazı bir sofrada dostlarımızla iftarımızı yapalım ve gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da bir katkı olsun istedik. Ramazan ayı boyunca daha fazla ihtiyaç sahibi ailelerin yanında yer almalıyız. Başlattığımız bu kampanyaya Maltepe'deki diğer iş adamı ve siyasetçilerin de ilgi göstereceğini düşünüyor ve onları bu oluşuma davet ediyorum” dedi. Kapan, konuşmasını, “Bu vesile ile önceden tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi yoksul ailelere altı yüz adet gıda paketini ulaştıracağız. Bunu yaparken de kimseyi incitmeden, kırmadan ve kimsenin yoksulluğunu yüzüne vurmadan yapmaya büyük özen göstereceğiz.  Şimdiden tüm Maltepeliler'in  Ramazanını kutluyor, Allah kabul etsin diyorum” dedi.

Haber: Durmuş Acar

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72