Kamuda siber güvenlik paneli

Kamuda siber güvenlik paneli

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Kamuda siber güvenlik paneli
Son zamanlarda meydana gelen siber saldırılarda özellikle kamu kurumlarının hedef alınması üzerine bir panel tertip ediliyor. "Kamuda Siber Güvenlik: Teori ve Uygulamalar" konulu panel 6 Mart 2013 Çarşamba günü Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi Konferans Salonunda yapılacak. İki oturum halinde yapılacak panelde konusunda uzman kişilerin tebliğ sunacağı belirtildi.
Tekder Basın Yayın Tanıtım Komisyonu Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Siber saldırılarda üniversitelere ait bir takım belgeler ele geçirilip yayınlanmıştı. Bu belgelerin içeriğinin ne olduğundan daha fazla önemli olan muhafaza edilen önemli kamu bilgilerinin nasıl muhafaza edildiğidir. Herkesi yakından ilgilendiren bu konuda çalışan uzmanlar ve akademisyenlerle kamu kurumlarında siber güvenliği farklı yönleriyle ele alınacak" denildi.
Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3