Kadıköy'de 23 Nisan şenliği

Kadıköylü çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu...

Kadıköy'de 23 Nisan şenliği

Kadıköylü çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Kadıköy'de 23 Nisan şenliği

 Kadıköylü çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu Kadıköy Belediyesi'nin kültür merkezleri ve parklarında gerçekleştireceği etkinliklerle kutlayacaklar.

 

Her yıl Kadıköy'de çeşitli etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yılda coşkuyla kutlanacak. 15-30 Nisan tarihleri arasında devam edecek etkinlikler, her yaştan vatandaşın doyasıya eğlenebileceği konser, futbol, sergi, şenlik, opera, sokak aktiviteler ve çeşitli gösterilerle kutlanacak.

 

Kadıköy Belediyesi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, gençlerin ve çocukların hayranı olduğu Pinhani Grubu'nu hayranlarıyla buluşturuyor. 22 Nisan akşamı Özgürlük Parkı'nda Pinhani grubu birbirinden güzel şarklılarını çocuklar için seslendirecek. Özgürlük Parkı Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleşecek konser girişi ücretsiz.

Her yıl Özgürlük Parkı'nda düzenlenen Çocuk Şenliği'nde buluşan Kadıköylü çocukları birbirinden eğlenceli aktiviteler bekliyor. 21 Nisan Cumartesi günü başlayacak şenlik, 23 Nisan Pazartesi günü de devam edecek. Şenlik süresince ücretsiz yüz boyama, yarışmalar, animatörler, dev şişme oyun parkurları ve sürpriz hediyeler çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72