İtfaiye, halkı bilinçlendiriyor

İtfaiye Haftası nedeniyle İstanbul İtfaiyesi, acil yangın durumlarında...

İtfaiye, halkı bilinçlendiriyor

İtfaiye Haftası nedeniyle İstanbul İtfaiyesi, acil yangın durumlarında...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
İtfaiye, halkı bilinçlendiriyor

İtfaiye Haftası nedeniyle İstanbul İtfaiyesi, acil yangın durumlarında halkı bilinçlendirmek adına yoğun çalışma yapıyor.

 

Ümraniye Meydan'da geçtiğimiz günlerde çalışmalarına başlayan Büyükşehir İtfaiye ekipleri, İtfaiye Haftası nedeniyle çalışmalar yapıyor. Amerika'dan özel olarak getirtilen, çok kapsamlı bir itfaiye arabası, 4 kişilik uzman ekibi ve çadırlarıyla  acil durumda  halkı bilinçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Ekip, Ümraniye Meydan dışında Kadıköy, Üsküdar, Sultanbeyli'de de aktif olarak çalışmalarını gerçekleştiriyor.


""

 

Geniş kapsamlı özel itfaiye aracı

 

Eğitim amacıyla getirtilen itfaiye aracı, geniş kapsamlı. Örneğin su tankı bölümü, diğer itfaiye araçlarının dört katı büyüklükte. Dakikada 8 ton su alan aracın tankı, yangına anında müdahalede bulunurken, otomatik olarak uzağa püskürtme de yapabiliyor. Ulaşılamayan yerlere, ucundaki demir kesici ile önündeki engeli kırarak en uzak noktaya etkili bir şekilde püskürtme yapabiliyor. Görüştüğümüz eğitim sorumluları; vatandaşların çalışmalara büyük ilgi gösterdiğini, eğitimlerin çok yararlı olduğunu söyledi. Haber : Aşkın Akkuş 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3