ilk iftar Bilge Çocuklara

Ümraniye Belediyesi Ramazan ayının ilk iftar yemeğini ...

ilk iftar Bilge Çocuklara

Ümraniye Belediyesi Ramazan ayının ilk iftar yemeğini ...

10 Temmuz 2013 Çarşamba 15:28
ilk iftar Bilge Çocuklara

 

Ümraniye belediyesi ilk iftarı bilge çocuklara verdi

 

                  Ümraniye Belediyesi Ramazan ayının ilk iftar yemeğini Ümraniye Belediyesi bünyesindeki Kültür Merkezlerine üye olan Bilge Çocuklara verdi.

 

Ümraniye Belediyesi bünyesindeki Kültür Merkezleri ve Bigi Evleri’ne üye olan Bilge Çocuklar, Ümraniye Belediyesi’nin kendileri için verdiği iftar yemeğinde buluştular. Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’nda verilen iftar yemeğine Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren, Bilge Çocuklar ve aileleri katıldı. İftar öncesi Hacivat ve Karagöz gösterisi ile eğlenen Bilge Çocuklar ezanın okunmasının ardından hep birlikte oruçlarını açtılar. İftardan sonra bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren, “Ramazan ayının ilk iftar sofrasında, yarınımız olan siz çocuklarla bir arada iftar yapmış olmaktan mutluluk duyuyorum.”dedi. Ramazanın, her yaştan insanı barış ve kardeşlik ikliminde bir araya getirdiğine değinen Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren, Ramazan ayının birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde de büyük katkısı olduğunu da belirtti. Konuşmaların ardından Bilge Çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edildi.

 

"" 

            

Son Güncelleme: 10.07.2013 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3