Hastane baskını: 1 ölü!

Conoların kavgasında 5 yaralı 1 ölü var

Hastane baskını: 1 ölü!

Conoların kavgasında 5 yaralı 1 ölü var

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Hastane baskını: 1 ölü!
Adıyaman'da conolar ve bir grup arasında çıkan, 1 kişinin ölümü, 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kavga sonrası bir kişi pompalı tüfekle hastaneyi basarak, havaya ateş etti.

Adıyaman merkez Hoca Ömer Mahallesi'ndeki bir lokalde Abdulkadir A., Mehmet Emin H. ve Kürşat A. isimli şahıslar otururken, Abdulkadir Y., Emrah Y., Yılmaz Y. aynı lokale geldi. Daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup birbirlerini görünce tartışmaya başladılar. 

Yaşanan tartışma kavgaya dönüşünce bıçaklar ve silahlar konuştu. Silah, bıçak ve sandalyelerin kullanıldığı kavga nedeniyle ortalık savaş alınana döndü. Kavga edenlerin yanı sıra kavganın arasında kalan kişiler de silahla yaralandı.

Kavgada Abdulkadir Y. (50), Emrah Y., Mehmet Emin H. ile olayla ilgisi olmayan Fevzi K. ile Nizamettin Ç. silahla, Kürşat A. bıçakla yaralandı. Yaralılar Adıyaman Devlet Hastanesi ve 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan Abdulkadir Y., 82. Yıl Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralılardan Emrah Y. ile Kürşat A. Kahramanmaraş'a sevk edilirken, hayatını kaybeden Abdulkadir Y.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

POMPALI TÜFEKLİ HASTANEYİ BASTI

Yaşanan olayların ardından Abdulkadir Y.'nin yakınları 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne akın etti. Polis hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, Abdulkadir Y.'nin yakını olduğu öğrenilen Aydın İ. isimli bir kişi hastane dışındaki araçtan çıkardığı pompalı tüfekle hastane bahçesinden koşarak acil bölümüne doğru koşmaya başladı. Elinde pompalı tüfeği gören vatandaşlar ve görevlilerin hepsi bir tarafa kaçışırken, resmi ve sivil polis ekipleri silahlarını çekti. Vatandaşlar telaş ve korku içerisinde kaçışırken sivil polisler şahsın elindeki pompalı tüfeği almak istedi ve arkadan şahsı tutmak istedi. Yaşanan bu gelişmeler güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Olayla ilgili polis ekipleri olaya karıştıkları ve polise zorluk çıkardıkları gerekçesiyle İ.D, M.Y, M.K, O.Y, U.Y ve Y.D'yi göz altına aldı. 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72