Has Parti Ümraniye'ye Ali Yazlı atandı!

Ümraniye ilçe başkanlığına Ali Yazlı atandı.

Has Parti Ümraniye'ye Ali Yazlı atandı!

Ümraniye ilçe başkanlığına Ali Yazlı atandı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Has Parti Ümraniye'ye Ali Yazlı atandı!

Has Parti Ümraniye'ye Ali Yazlı atandı!

Numan Kurtulmuş liderliğindeki Has Parti'nin İstanbul İl Başkanı Av. Abdullah Demirhan tarafından Ümraniye ilçe başkanlığına Ali Yazlı atandı.

Teşkilatlanma çalışmalarını bitirme aşamasına getiren Numan Kurtulmuş başkanlığındaki Has Parti'nin ilçe başkanları da netleşmeye başladı. Uzun zamandan beri merakla beklenen Ümraniye ilçe başkanlığına da Ali Yazlı atandı.

Siyasi yaşamına son olarak Saadet Partisi'nde devam eden Ali Yazlı, Has parti'nin kurulmasından sonra bir grup arkadaşıyla birlikte partisinden istifa etmişti. Aynı zamanda belediye meclis üyesi de olan Yazlı'nın ilçe başkanlığına atanması pek sürpriz sayılmadı. Parti tabanın görüşü alınarak bu atamanın yapıldığı konuşuluyor.

Ali Yazlı ilçe başkanlığı mazbatasını Has Parti İl Başkanı Av. Abdullah Demirhan'dan aldı. Daha önce uzun yıllar Saadet Partisi'nde yönetim kurulu üyeliği yapan Yazlı'nın ilçe başkanı olarak nasıl bir performans göstereceği ise merak konusu. Partinin yeni tabanı Yazlı'nın özelikle Saadet Partisi'nde gösterdiği çabanın ve performansın çok üstüne çıkarsa başarılı olacağını söylüyor. Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3