halk sağlığı için denetimler sürüyor

Kartal Belediyesi Zabıta Ekipleri “insan sağlığı” odaklı olarak yaptıkları...

halk sağlığı için denetimler sürüyor

Kartal Belediyesi Zabıta Ekipleri “insan sağlığı” odaklı olarak yaptıkları...

19 Temmuz 2013 Cuma 16:44
halk sağlığı için denetimler sürüyor

Kartal Belediyesi Zabıta Ekipleri “insan sağlığı” odaklı olarak yaptıkları denetimlerini sürdürüyor. Ramazan ayı nedeniyle denetimleri artıran Kartal Belediyesi Zabıta Ekipleri, Kartal’da bulunan fırın, pastane ve unlu mamuller adı altında faaliyet gösteren 40 iş yerini denetledi.

 

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kartal’da yaptıkları denetimlerde hijyenik şartlarda satış yapmayan esnafa cezalandırıcı olmak yerine eğitici ve öğretici bir tutum sergiledi. Gerekli önlemlerin alınması için uyarıda bulundu. Halk sağlığı amacı gözetilerek yapılan denetimlerde zabıta ekipleri halkın sofrasından eksik olmayan ekmekler için fırıncıları denetledi. Yapılan denetimlerde hem hijyen, hem çalışma ruhsatı, hem de ekmek gramajına yönelik denetimler yapıldı. Zabıta ekipleri hassasiyet içinde geçen denetimler sonrasında vatandaşların kaliteli, hijyenik gıda tüketmesini hedeflediklerini ve bunun için denetimleri yoğunlaştırdıklarını belirtti.

 ""

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 19.07.2013 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72