GÜMÜŞHANELİLER Ümraniye'de buluştu

GÜMÜŞHANELİLER Ümraniye'de buluştu

26 Şubat 2013 Salı 11:16
GÜMÜŞHANELİLER Ümraniye'de buluştu

 GÜYAD'ın geleneksel hale getirdiği ‘Gümüşhaneliler Şöleni' bu senede coşkulu geçti. Haldun Alağaş'ı tıka basa dolduran hemşehriler renkli görüntülerle eşliğinde eğlendi.

Merkezi Ümraniye'de bulunan Gümüşhane'nin İstanbul'daki en köklü derneği GÜYAD'ın Haldun Alagaş Spor Salonu'nda düzenlediği şölen Gümüşhaneli hemşehrilerin coştuğu gece olarak yerini aldı. GÜYAD'ın geleneksel hale getirtiği ‘Gümüşhaneliler Şöleni' hem katılım hem de coşkusu ile yine ses getirdi. Geceye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer de katıldı.

""

GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt'ün bu sene 6.sını düzenlediği gece yine göz doldurdu. Dernek yönetimi başarılı organizasyonu ile bir kez daha geçerli not aldı. GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt, şölende yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Her sene düzenledikleri gacenin bu sene de coşkulu geçmesinin önemli olduğuna dikkat çeken Söğüt, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” diyerek tüm davetlilere bol eğlence diledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenilk Bakanı Ömer Dinçer ise, geceye eğlenmek için gelen davetlileri sıkmamak için kısa bir selamlama konuşma yapacağını söyledi. Salonu dolduran coşkulu kalabalığa hitap eden Bakan Dinçer, böyle bir kalabalık karşısında şaşırdığını ifade etti. Dinçer, Ak Parti hükümetinin işçi ve çalışanlara yönelik yaptığı önemli hizmetleri anlattı.

""


Protokol konuşmalarının ardından sazlı, sözlü bir gece başladı. Gümüşhane yerel folklörü ilgiyle izlenirken sanatçılardan Seçil Yavuz, Hasan Yavuz, Mahmut Polat, Aşık Kul Nuri ve Mustafa Küçük türküleriyle geceye renk kattı. Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72