Evde Ücretsiz Hemşirelik Hizmetleri

Kartal Belediyesi, Kartal'da yaşayan 65 yaş üzeri vatandaşlara ve sürekli...

Evde Ücretsiz Hemşirelik Hizmetleri

Kartal Belediyesi, Kartal'da yaşayan 65 yaş üzeri vatandaşlara ve sürekli...

04 Mart 2014 Salı 16:44
Evde Ücretsiz Hemşirelik Hizmetleri

Kartal Belediyesi Evde Ücretsiz Hemşirelik Hizmetine Devam Ediyor

 

Kartal Belediyesi, Kartal’da yaşayan 65 yaş üzeri vatandaşlara ve sürekli olarak bakıma ihtiyacı olan hastalara evde ücretsiz hemşirelik hizmeti sağlamaya devam ediyor.

 

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Kartal’da yaşayan 65 yaş üzeri vatandaşlara ve sürekli olarak bakıma ihtiyacı olan hastaların enjeksiyon, serum, tansiyon ölçümü, EKG (Kalp grafisi), pansuman ve oksijen uygulaması gibi sağlık ve bakım hizmetlerini evlerine götürüyor. Vatandaşlar, Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün
0216 586 87 00 numaralı hattını arayarak Evde Ücretsiz Hemşirelik Hizmetinden yararlanabiliyor.

 

Kartal Belediyesi’nin 3,5 yıldır verdiği Evde Ücretsiz Hemşirelik Hizmeti, evinden çıkabilecek durumda olmayan hastaların tedavilerini kolaylaştırarak hem hastanın yaşam kalitesini arttırıyor, ayrıca hasta yakınları için de büyük bir destek oluşturuyor. Kartal Belediyesi’nin verdiği Evde Ücretsiz Hemşirelik Hizmeti’nden 2013 yılında 2 bin 724 hasta yararlandı.

 

Evde Ücretsiz Hemşirelik Hizmeti için irtibat:

 

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü

 

0216 586 87 00

 

Son Güncelleme: 04.03.2014 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72