ESSiAD'dan CHP'ye ziyaret

Başkan Sarı; ‘bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz'

ESSiAD'dan CHP'ye ziyaret

Başkan Sarı; ‘bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz'

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ESSiAD'dan  CHP'ye ziyaret

Kongreden sonra çalışma performansını arttıran ESSİAD, CHP Ümraniye'yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Necmettin Sarı, bütün siyasi partilere eşit mesafede olduklarının mesajını verdi.

 Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği kogreyle güven tazeleyen Necmettin Sarı başkanlığındaki Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği (ESSİAD), sahadaki çalışmalarına kaldığı yerden devam dedi. Aralarında gazetemiz Flashaber İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız'ın da bulunduğu ESSİAD yönetimi; siyasi partileri ziyaret programları kapsamında CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı'nı ziyaret edip Başkan Alpaslan Çabuk ve parti yöneticileriyle istişarelerde bulundu.


""

SARI: BÜTÜN SİYASİ

DÜŞÜNCELERE EŞİTİZ

Sıcak ve samimi bir havada geçen görüşmelerde karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu, yapılması düşünülen çalışmalar hakkında fikir paylaşımı yapıldı. Her görüşten her kesime ve tüm siyasi çizgilere eşit mesafede durduklarını ifade ederek sözlerine başlayan ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, tüm siyasi parti teşkilatlarına ziyaretler gerçekleştirip fikir alış verişinde bulunduklarını kaydetti.

ESSİAD TÜRKİYE'DE BİR İLK

Hem esnaf hem de işadamlarını bünyesinde toplaması özelliği ile ESSİAD'ın Türkiye'de bir ilke imza attığını dile getiren Başkan Sarı, “Başta siyasi partilerimiz ve yerel yönetimlerimiz olmak üzere toplumun tüm katmanları ile sürekli istişare halinde bölgemize ve ülkemize yararlı projeler üretip hayata geçirmeye çalışıyoruz” dedi.

ÇABUK; TEMPOMUZ ARTTI

Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve işadamlarından oluşan ESSİAD yönetiminin nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan CHP İlçe Başkanı Alpaslan Çabuk ise, göreve kısa bir süre önce geldiğini ve yaklaşan genel seçimlerle birlikte çalışma tempolarını yükselttiklerini ifade etti.

CHP HER ALANDA

YENİLENİYOR

Ümraniye'nin her mahallesi ve her sokağına birebir girdiklerini kaydeden Başkan Çabuk, “Partimizdeki yenileşme süreci büyük bir gelişimi de beraberinde getirdi. Yeni dönemde yeni projelerimiz ve yeni liderimizle vatandaşımıza inip halkımıza ülke gerçeklerini tek tek anlatıyoruz” dedi. Daha sonra ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı'dan derneğin üyeleri ve yapısı hakkında bilgiler alan Alpaslan Çabuk, “Bize sunacağınız görüş, düşünce ve önerilerinize her zaman açığız” dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72