Erdem, Sancaktepe'yi karış karış dolaşıyor!

Başkan İsmail Erdem, Veysel Karani'de istek ve talepleri dinledi.

Erdem, Sancaktepe'yi karış karış dolaşıyor!

Başkan İsmail Erdem, Veysel Karani'de istek ve talepleri dinledi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Erdem, Sancaktepe'yi karış karış dolaşıyor!

Halk ziyaretlerine büyük önem verilen Sancaktepe'de cadde ve sokakları karış karış dolaşıp vatandaşla birlikte olan Başkan İsmail Erdem, Veysel Karani'de istek ve talepleri dinledi.


""

Haftanın belirli günlerinde esnaf ve halkı ziyaret eden Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, geçtiğimiz hafta sonu Veysel Karani mahallesi halkı ve esnafını ziyaret etti. Pazar günü sabah saatlerinde gerçekleştirilen Belediye Koordinasyon Toplantısı'ndan sonra Veysel Karani Mahallesi'ne geçen Başkan Erdem, yardımcıları ve meclis üyelerinden oluşan heyetle birlikte esnafı ziyaret etti, vatandaşların talep ve isteklerini yerinde dinledi.

Soğuk bir pazar sabahında gerçekleştirilen programda Başkan Erdem ve beraberindeki heyet,  mahalle esnafını sırayla dolaştı. Uğradığı iş yerlerinde samimi ve içten bir karşılamaya muhatap olan İsmail Erdem'e esnaf,  teşekkürlerini ve memnuniyetlerini iletti. Ayrıca esnaf, mahalle ile ilgili talep ve isteklerini de dile getirme fırsatı buldu. Erdem ve beraberindekiler zaman zaman esnafla oturup çay içerken bazen de ayak üstü sohbet etti.


""

Ziyaret kapsamında mahalle halkının da yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Erdem, kendisine her zaman yakın ilgi gösteren çocuklarla konuşarak onların ders durumları hakkında bilgiler aldı. Mahalle gençleri ile de konuşan Erdem, gençlerin çalışıp meslek sahibi olmalarını, aile ve ülkeleri için üreten bireylerler olmaları tavsiyesinde bulundu. Başkan İsmail Erdem, ziyaret esnasında kendisini yalnız bırakmayan kalabalık bir grupla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72