Erdem, din görevlileri ve dernek başkanları ile bir araya geldi

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Müftü Yusuf Bingöl, ilçede...

Erdem, din görevlileri ve dernek başkanları ile bir araya geldi

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Müftü Yusuf Bingöl, ilçede...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Erdem, din görevlileri ve dernek başkanları ile bir araya geldi

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Müftü Yusuf Bingöl, ilçede görev yapan din görevlileri ile bir araya geldi. Toplantıya cami derneği yöneticileri de katıldı.

Toplantıda katılımcılara konuşan Belediye başkanı İsmail Erdem, “Hepinizin bildiği gibi üç yıldır yeni kurulan ilçemiz Sancaktepe'yi İstanbul Medeniyeti'nde hak ettiği yere getirebilmek için sizlerin de desteğiyle 7/24 çalışıyoruz. Tarihinden aldığı gücü geleceğe taşımak isteyen Sancaktepe Belediyesi 3 yılda 57 dev projeyi ilçemize kazandırarak çok tarihi bir vazifeyi yerine getirmektedir.

Aile sağlığı merkezleri, Bilgi ve Kültür Merkezleri, Genç Gelecek Kültür Merkezi, Kadın Koordinasyon Merkezi, okullar, sosyal tesisler, spor tesisleri, yol ve çevre düzenlemeleri, sosyal yardımlar çok farklı renkteki kültürel etkinlikler, yayınlar, geziler ve daha birçok etkinlikle Genç Sancaktepe'ye tarih yazdırıyoruz. Özellikle gençlerimize karşı büyük sorumluluklarımız olduğunu düşünerek 10 adet Bilgi ve Kültür Merkezi açtık, burada 15 bin çocuğumuz eğitim görüyor” dedi.

Başkan Erdem, din görevlilerinin de manevi sorumluluğu olan görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiklerine inancının tam olduğunu söyledi. Erdem, “Hem camilerimizi, hem görevlilerimizi, hem çevresini, hem de fonksiyonlarını daha iyi hale nasıl getirebiliriz, bunun üzerine bir değerlendirme ve çalışma yapılması gerekiyor” dedi.   Sancaktepe İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl ise belirli periyotlarda yapılan toplantıların faydalı olduğunu belirterek bütün din görevlileri adına Başkan Erdem'e teşekkürlerini sundu.

""

Erdem, “Demokrasi sadece seçim sonuçları değildir. O beldede yaşayan herkes kendi geleceği ile ilgili karar vermelidir. Aksi takdirde bir şeyler eksik kalacaktır.  Bu yüzden ilçemizde bulunan çeşitli sosyal gruplar ve sektör temsilcileri ile bir araya gelerek onların kanaatlerini öğrenmek istiyoruz. Sancaktepe'yi daha iyi yerlere taşıyacağımıza olan ümidimiz tam olduğundan hiç yorulmayacağız” dedi. Erdem, “Sizlerin Sancaktepe'nin sorunlarını dile getireceğiniz için ve değerli önerilerinizi öğrenmek için burada toplandık” dedi.

Programa katılan Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ise, toplumda huzur, güven ve barışın sağlanmasında dinin ve din görevlilerinin çok önemli bir yeri bulunduğunu belirterek,  manevi değeri yüksek bir görevi yerine getirme ve bu göreve destek olmanın hassasiyet istediğini belirtti. Gerek din görevlilerinin gerekse dernek başkanlarının Sancaktepe ve kendi çalışmaları ile ilgili tekliflerinin değerlendirilmesi ise sona erdi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3