Engelleri aşıp e-ticaret sertifikası aldılar

Çok sayıda sosyal sorumluluk projesine imza atan Ümraniye Belediyesi'nin...

Engelleri aşıp e-ticaret sertifikası aldılar

Çok sayıda sosyal sorumluluk projesine imza atan Ümraniye Belediyesi'nin...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Engelleri aşıp e-ticaret sertifikası aldılar

Çok sayıda sosyal sorumluluk projesine imza atan Ümraniye Belediyesi'nin Beyaz Ay Derneği ile ortaklaşa düzenlediği ‘e-ticaret Uzmanlık Eğitimi'nde başarılı olan 33 kursiyere sertifikaları verildi. Törende konuşan Başkan Hasan Can, “Engelli kardeşlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Ümraniye Belediyesi'nin Beyaz Ay Derneği ile ortaklaşa düzenlediği ‘e-ticaret Uzmanlık Eğitimi'nde başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi. Ümraniye Belediyesi Engelliler Kültür Merkezi'nde düzenlenen sertifika törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti eski milletvekili ve Beyaz Ay Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Ayva, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren, muhtarlar, engelli kursiyerler ve aileleri katıldı.

""

Engelli korosu büyük alkış aldı

Program, Ümraniye Belediyesi Engelliler Kültür Merkezi'nde eğitim alan Engelli Korosu'nun verdiği Türk Halk Müziği Dinletisi konseri ile başladı. TRT Sanatçısı Ahmet Turan Şan tarafından verilen eğitimle hünerlerini sergileyen koro, seslendirdiği türkülerle katılımcılardan büyük alkış aldı.

""

Lokman Ayva: “Ümraniyelileri böyle

bir başkan seçtikleri için kutluyorum”

Programda bir konuşma yapan Beyaz Ay Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Ayva şunları söyledi: “Ümraniye'nin çalışkan Başkanı Hasan Can'a çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Ümraniyelileri de kendilerine böyle bir Başkan seçtikleri için kutluyorum. Ne kadar güzel bir koro kurulmuş. Bu engelli korosu ruhumdaki, gönlümdeki tozları temizledi. Bu kardeşlerimiz için zemin hazırlandığında neler yapabileceklerini gösterdiler. Şartlar herkes için eşit olursa bu şekilde güzel bir koro ortaya çıkar. Devir ticaret devri dünyada e-ticaret konusunda önemli değişikler var. Bu değişimden herkes payını alması gerekiyor. Kursiyer arkadaşlarımıza gelişimi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum ve kutluyorum”.

Başkan Hasan Can: “Engelli kardeşlerimi

tebrik ediyorum”

Daha sonra bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can,  şunları söyledi: “Beyaz Ay Derneği ile ortaklaşa düzenlediğimiz bu kursla engeli vatandaşların internetin ticari tarafıyla da ilgilenmeleri ve çağımızın vazgeçilmez olgusu olan interneti en etkili biçimde kullanabilmeleri için bir adım attık. Burada engelli kardeşlerimiz beceri kazandı. Bu becerilerini devam ettirmelerini tavsiye ediyorum. Ayrıca TRT Sanatçısı Ahmet Turan Şan hocanın eşliğinde kurduğumuz engeli korosu da çok güzel bir konser verdi. Bu koro gerçekten harika işler yapıyor. Sertifikayı almaya hak kazanan bütün engelli kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum”.

Engelli kursiyerlerin sertifika heyecanı

Konuşmaların ardından sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.  Başkan Hasan Can, Beyaz Ay Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Ayva, kursiyerlere sertifikalarını verdi. Sertifikalarını alan engelli kursiyerlerin heyecan ve mutlulukları ise görülmeye değerdi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72