En anlamlı kampanya

Ümraniye Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu, 'Hayat Projesi' kapsamında kan...

En anlamlı kampanya

Ümraniye Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu, 'Hayat Projesi' kapsamında kan...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
En anlamlı kampanya

Ümraniye Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu, 'Hayat Projesi' kapsamında kan bağışı kampanyası başlattı. Kampanyaya veliler ve Ümraniyeliler yoğun ilgi gösterdi.

Yeni binaya taşınmasından sonra elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Ümraniye Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu, düzenlediği son projesiyle taktirleri topladı. Okul tarafından hazırlanan 'Hayat Projesi' kampanyasıyla, kan bağışı gerçekleştirdi. Son bir ay içerisinde ikincisi düzenlenen kampanyaya, veliler ve Ümraniyeler yoğun ilgi gösterdi.

Okulun giriş koridorunda kurulan standtlarda kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. Çocuklarını okula bırakmak için gelen veliler, projeye destek olmak için kan bağışında bulundu. Kızılay Marmara Bölge Müdürlüğü'ne ait sağlık ekibi ise gelen kan bağışlarını aldı.

Okulun velilerinden Kemal Kaptanlar eşi ile birlikte kan bağışında bulundu. Kampanyayı duyduğunda koşa koşa geldiğini belirten Müdür Kaptanlar duygularını; “Kanın tek üretim merkezi insandır. Kan üreten bir birey olduğumuzu ve bu üretimi yapamayan birilerinde buna ihtiyacının olduğunu unutmamamız gerekir.

Vereceğimiz kan, birilerin hayatını kurtaracak olduğunu düşünmek psikolojik olarak insana mutluluk veriyor. Bir diğer mutluluk ise kendi sağlığıma kavuşmuş olmam. Çünkü vücuttaki fazla kanı bağışlıyorsun. Vücut, verilen kanın yerine taze kan üretiyor. Yani damarlarınızda taze kanlar dolaşmaya başlıyor. Her sağlıklı bireyin bu gerçekle hareket ederek, sürekli kan bağışında bulunması gerekiyor” şeklinde dile getirdi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72