Çekmeköy'de muhtarlarla toplantı yapıldı

Yakında resmi açılışı yapılacak Çekmeköy Belediyesi'nin yeni hizmet binası,

Çekmeköy'de muhtarlarla toplantı yapıldı

Yakında resmi açılışı yapılacak Çekmeköy Belediyesi'nin yeni hizmet binası,

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy'de muhtarlarla toplantı yapıldı

Yakında resmi açılışı yapılacak Çekmeköy Belediyesi'nin yeni hizmet binası, muhtarları ağırladı. Başkan Ahmet Poyraz, ilçe muhtarıyla yeni hizmet binasında kahvaltıda buluştu

Yeni hizmet binasının vereceği hizmet hakkında bilgiler veren Çekmeköy Belediye Başkanı Poyraz, ilçede önümüzdeki aylar içinde planlanan projeler hakkında da bilgiler verdi. Farklı binalarda hizmet vermeyi sürdüren müdürlük ve hizmet birimlerinin tek çatı altında toplanmasıyla beraber vatandaşların çok daha hızlı ve daha da yüksek kalite de hizmet alacağını ifade eden Başkan Poyraz, muhtarlardan gelen soruları da cevaplandırdı.

Kahvaltıya konuk olarak katılan Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve Çekmeköylü muhtarlar, çok kısa sürede ilçenin çehresinde büyük değişiklikler yapan Başkan Poyraz'a, model ve modern Çekmeköy'e yakışan yeni hizmet binası için teşekkür ettiler ve hayırlı olmasını dilediler.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3