Çekmeköy'de hesap karıştı!

Çekmeköy Belediye Meclisi'nde yapılan denetleme komisyonu üye seçiminde CHP'li bir üyenin Ak Partili üyelerden daha fazla oy olması şaşkınlık yarattı.

Çekmeköy'de hesap karıştı!

Çekmeköy Belediye Meclisi'nde yapılan denetleme komisyonu üye seçiminde CHP'li bir üyenin Ak Partili üyelerden daha fazla oy olması şaşkınlık yarattı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy'de hesap karıştı!

""

 Çekmeköy Belediye Meclisi'nde, Ocak ayı oturumu birinci birleşiminde ilginç bir olaya şahit olundu. Ocak ayının ilk oturumunda denetleme komisyonu seçimi vardı. Ak Partili İsrafil Kahraman ve Yücel Yalçınkaya ile CHP'li Yücel Demirkol denetleme komisyonu için aday gösterilmişlerdi. Sıra gizli oylamaya geçildi ve ortaya ilginç bir tablo çıktı.

Ak Parti'den tam destek

Buna göre Ak Partili Meclis Üyeleri, İsrail Kahraman 26, Yücel Yalçınkaya 28 oy alırken, CHP'li Meclis Üyesi Yücel Demirkol 29 oy aldı. Meclisin genel tablosuna baktığımızda ise CHP'nin 13 meclis üyesi bulunurken Ak Parti'nin ise 18 üyesi bulunuyor. Buna göre CHP'li Meclis Üyesi Demirkol'a Ak Partili 16 meclis üyesi oy vermiş oluyor. Ortaya çıkan bu ilginç tablo mecliste şaşkınlık yarattı. Diğer bir eleştiri de Yücel Yalçınkaya'ya yönelikti. Aynı zamanda Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yer alan Yalçınkaya'nın denetleme komisyonunda da yer alması dikkat çekiciydi.

CHP meclis üyeleri

dut yemiş bülbül gibi

CHP meclis üyeleri özelikle basın mensuplarının soruları karşısında köşe kapmaca oynuyor. Mecliste görüşülen konuları paylaşmaktan sürekli kaçan CHP meclis üyelerinin bu tavrı şaşkınlık yaratıyor. Ak Partili meclis üyeleri bile bu konuda korkularının olmadıklarını söylerken muhalefette olan CHP'nin bu davranışları, eleştirilerden nasibini alıyor.

            Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72