Çekmeköy'de bahara hazırlık çalışmaları

Tüm yurtta ve İstanbul'da son yılların en ağır ve yıpratıcı geçen kış...

Çekmeköy'de bahara hazırlık çalışmaları

Tüm yurtta ve İstanbul'da son yılların en ağır ve yıpratıcı geçen kış...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Çekmeköy'de bahara hazırlık çalışmaları

Tüm yurtta ve İstanbul'da son yılların en ağır ve yıpratıcı geçen kış mevsiminin ardından baharın yüzünü gösterdiği şu günlerde Çekmeköy Belediyesi alt ve üst yapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Çekmeköy Belediyesi ile İBB, TEDAŞ ve Karayolları ekiplerinin ortak programları doğrultusunda Hamidiye, Taşdelen, Ömerli, Alemdağ  ve Mimar Sinan Mahalleleri'nde gerçekleştirilen çalışmalarla birçok nokta yenilendi. Çekmeköy'ün Hamidiye, Taşdelen, Ömerli, Alemdağ ve Mimar Sinan Mahallelerinde yapılan asfaltlama çalışmalarının yanı sıra Mimar Sinan Mahallesi'nde tretuvar çalışması da yapıldı.

Taşdelen Mahallesi'nde yağmur suyu kanalı çalışmalarını sürdüren ekipler bunun yanı sıra yine Şile Otoban Yolu'ndaki ara refüjlere demir parmaklık çalışması yaptılar. Taşdelen Mahallesi'nin bazı bölümlerine yeni aydınlatma direkleri de dikildi.

Çok zorlu geçen kış mevsiminin ağır çalışma şartlarına rağmen alt ve üst yapı çalışmalarına hiç ara vermeyen Çekmeköy Belediyesi, yaz boyunca Çekmeköy'ün çehresini değiştirecek çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3