Çekmeköy yardımda ön saflarda

Çekmeköy Belediyesi ve Kızılay Çekmeköy Şubesi İşbirliği ile hazırlanan...

Çekmeköy yardımda ön saflarda

Çekmeköy Belediyesi ve Kızılay Çekmeköy Şubesi İşbirliği ile hazırlanan...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy yardımda ön saflarda

Çekmeköy Belediyesi ve Kızılay Çekmeköy Şubesi İşbirliği ile hazırlanan Van'a yardım tırı yardım konvoyu ile yola çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi önderliğinde başlatılan yardım kampanyasında toplanılan ihtiyaç malzemeleri Van'a doğru tırlarla yola çıktı. İstanbul'un 26 ilçesinden toplanan yardım malzemeleri Çamlıca gişelerinin ilerisinde bulanan bir tır parkında düzenlenen törenle yola çıktı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarının da hazır bulunduğu törene halkta büyük ilgi gösterdi.  

Çekmeköy Belediyesi ve Kızılay Çekmeköy Şubesi işbirliği ile gönüllüler tarafından hazırlanan ilk tır da konvoya katıldı. 25 Ekim'de Çamlıca gişelerinde yapılan uğurlama törenine Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel de katıldı.

Çekmeköylülerin bağışları ile hazırlanan tırda depremzedelere şu malzemeler gönderildi:

1000 battaniye

200 koli gıda

15.000 parça kışlık giyecek

100 koli Bebek maması

700 paket bebek bezi

700 paket temizlik malzemesi

Su

Katalitik soba

Kuru bakliyat

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3