Çekmeköy ıhlamur kokacak

Çekmeköy Belediyesi, İstanbul'un oksijen deposu ormanlarla bölgelerinden...

Çekmeköy ıhlamur kokacak

Çekmeköy Belediyesi, İstanbul'un oksijen deposu ormanlarla bölgelerinden...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Çekmeköy ıhlamur kokacak

Çekmeköy Belediyesi, İstanbul'un oksijen deposu ormanlarla bölgelerinden biri olan Çekmeköy'ü yepyeni yeşil alanlar, parklar ve ağaçlarla donatmaya devam ediyor.

Baharın gelişiyle beraber ilçedeki park ve bahçelerden başlayarak tüm kurum bahçeleri, yol kenarları ve refüjlerini rengarenk çiçekler ekerek adeta bir tablo güzelliğine kavuşturan Çekmeköy Belediyesi, ilçedeki ağaç sayısını artırma çalışmalarına da başladı.

Çekmeköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yaptığı ağaçlandırma çalışmalarında ıhlamur ve gülibrişim fidanları dikti. Cadde ve sokaklardaki kaldırımlara dikilen ağaç fidanlarının çeşidi ve sayısı önümüzdeki aylarda daha da çoğaltılarak, Çekmeköy'ün doğal güzelliğine katkı yapacak.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72