ÇEKİDER, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

ÇEKİDER, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

15 Mart 2017 Çarşamba 10:19
ÇEKİDER, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

Çekmeköy Eğitim Kültür ve İşbirliği Derneği (ÇEKİDER)’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile düzenlediği program yoğun bir katılımla gerçekleşti.


Çekmeköy Belediyesi Turgut Özal Kültür Merkezi’nin salonunu dolduran kadınlar doyasıya eğlenerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Etkinliğe; eski bakanlardan Önay Alpago başta olmak üzere; Yıldız Medya Grup Başkanı Ali Rıza Yıldız, Çekmeköy CHP eski İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Turgay Bozkurt, KAI Çekmeköy Başkanı Rifat Karakaya. Kars Arpaçay Taşbaşı Köyü Dernek Başkanı Çetin Yıldırım, CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Gülali  Alagöz ve çok sayıda kadın temsilcileri katıldı.



Dernek Başkanı Ceyhan Tulumcu yaptığı açılış konuşmasında, “Tüm çalışan kadınlarımızın gününü kutluyorum. Bugün buraya geldiniz, bizlere güç verdiniz. Kadın dayanışması birçok sorunu çözer. Bizler de her zaman bir arada olmalıyız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


Eski Kadın Aile ve Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Devlet Bakanı Hukukçu  Akademisyen Önay Alpago, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde ÇEKİDER’in tertiplediği programa katıldı. Alpago, kadınların son dönemde yaşadığı şiddet olaylarından örnekler verdi.  Kadın Hak ve Özgürlükleri konusunda görüşlerini katılımcılarla paylaşan eski Devlet Bakanı Önay Alpago Bakanlığı zamanında da temsil ettiği makamın devlet kademesi olduğundan, hiçbir kadına partisini sormadığını belirtti.  Dernek Başkanı Ceyhan Tulumcu, programın düzenlenmesinde katkısı olan katılımcılara plaket takdimi yaptı.













 
Son Güncelleme: 15.03.2017 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72