Can Balıkesirlilerin İftarına Katıldı

Ümraniye'deki hemşeri dernekleri iftar programları Ümraniye Belediyesi Nikâh..

Can Balıkesirlilerin İftarına Katıldı

Ümraniye'deki hemşeri dernekleri iftar programları Ümraniye Belediyesi Nikâh..

14 Temmuz 2013 Pazar 13:18
Can Balıkesirlilerin İftarına Katıldı

 

Başkan Hasan Can Balıkesirliler Derneğinin İftarına Katıldı

Ümraniye’deki hemşeri dernekleri iftar programları Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı bahçesinde Balıkesirliler Derneği iftar yemeğiyle devam etti. İftar programına katılan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; Sizlerle birlikte iftar yapmanın hazzını ve mutluluğunu yaşıyorum dedi.

Ümraniye Belediyesi hemşeri derneklerini iftar programları ile bir araya getirmeye devam ediyor.  12 Temmuz Cuma günü Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı bahçesinde Balıkesirli hemşeriler iftar yemeğinde buluştu. İftar programına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstanbul Balıkesirliler Derneği Genel Başkanı İsmail Yaşar, Ümraniye Kızılay Başkanı Hüseyin Can, Türk sinemasının önemli simalarından Tamer Yiğit, dernek yöneticileri ve hemşerileri katıldı.  

İftar sonrası bir konuşma yapan İstanbul Balıkesirliler Derneği Genel Başkanı İsmail Yaşar,  Bu güzel günde bizleri bu güzel mekanda ağırlayan ve bizlere gönül kapsını açan, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a çok teşekkür ediyorum dedi. Yaşar ayrıca, programa katılım sağlayan hemşerilerine de teşekkür etti. Daha sonra söz alan Sinema Sanatçısı Tamer Yiğit; Burada sizlerle bulunmaktan onur duydum. Bizleri buluşturan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.    

""

BAŞKAN HASAN CAN; “HER AKŞAM FARKLI BİR DERNEĞİ HEMŞERİLERİ İLE BULUŞTURUYORUZ”

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can şunları söyledi; Ümraniye Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz ve İlçemizdeki il derneklerimizle birlikte organize ettiğimiz Ramazan İftar programlarında, bu akşam sizlerle birlikte iftar yapmanın hazzını ve mutluluğunu yaşıyorum. Nikah sarayımızın bahçesinde her akşam farklı bir derneğimiz ile ortaklaşa yaptığımız organizasyonla hemşerileri ile iftar sofrasında buluşturuyoruz.  Bununda yanında Ümraniye Meydan’da kurduğumuz stantlarda da hemşeri dernekleri yörelerinin kültürel motiflerini sergiliyorlar. Yine Meydan’da yer alan Dev Gemide ise Ramazan ayı boyunca birçok etkinliği Ümraniyelilerle buluşturuyoruz dedi.

Balıkesirliler Derneği belediyenin verdiği iftar yemeğinden sonra Ümraniye Meydan’da bulunan derneğe ait filikada misafirlerini ağırladı. Hemşeri dernekleri etkinlikleri, Ramazan ayı boyunca devam edecek.

""

Son Güncelleme: 14.07.2013 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72