Bu AVM hep sorun çıkartıyor

Belediye “Üst geçit yaparsanız açtırırım” dedi.

Bu AVM hep sorun çıkartıyor

Belediye “Üst geçit yaparsanız açtırırım” dedi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Bu AVM hep  sorun çıkartıyor

 Gazeteniz Flashaber'in de aylar önce gündeme getirdiği Ataşehir'de E-5'in hemen kenarına yapılan Optimum Alışveriş Merkezi'ne giriş-çıkış yapan araçlar nedeniyle trafik tıkanınca Büyükşehir Belediyesi AVM'ye ait otoparkı kapattı, UKOME de yan yol düzenlemesi ve üstgeçit yapma kararı aldı. Alışveriş merkezini yapan firma belediyeyle anlaşma yoluna gitti. Belediye ise “Üst geçit yaparsanız açtırırım” dedi.

Protokol imzalandı. Ancak öyle bir üst geçit yapıldı ki merdivenlerin bir ucu yola diğer bir ucu ise alışveriş merkezinin önüne indi. Olaylı üstgeçit, “Parayı veren yola üst geçit mi yapacak?” tartışması yarattı. Mimarlar Odası Kadıköy Şube Temsilcisi Arif Atılgan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İhtiyaç var mı, ona bakmak gerekir. Buna Karayolları karar verecek. İsteyen istediği yere geçit yapamaz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise, ‘trafik sıkışmasın' diye izin verdiklerini açıkladı. Belediye, “Yapılacak yatırımın, ulaşım ve trafiğe getireceği yük göz önünde bulundurularak, yatırımcıların kabul etmeleri halinde projeler hayata geçirilmektedir” diyerek İstanbul'da pek çok uygulamanın bu şekilde gerçekleştiğini söyledi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3