Beykoz'daki işyerleri, yerinde ruhsat alacak

Beykoz Belediyesi'nin iş yerlerine yönelik başlattığı ‘Yerinde Ruhsat...

Beykoz'daki işyerleri, yerinde ruhsat alacak

Beykoz Belediyesi'nin iş yerlerine yönelik başlattığı ‘Yerinde Ruhsat...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Beykoz'daki işyerleri, yerinde ruhsat alacak

Beykoz Belediyesi'nin iş yerlerine yönelik başlattığı  ‘Yerinde Ruhsat Teslimi' uygulamasıyla, vatandaşlara belgeleri meclis üyeleri tarafından işyerlerinde teslim ediliyor. 

Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Salim Öztürk, Ruhsat Denetim Müdürlüğü çalışanlarıyla birlikte Kavacık ve Göksu'da bulunan 6 iş yerini ziyaret ederek ruhsatları iş yeri sahiplerine teslim etti. İş yeri ruhsatı için başvuran vatandaşlar, denetim komisyonu tarafından belgelerin eksiksiz ve iş yerlerinin ruhsata uygun olduğunun görülmesi halinde ruhsat almaya hak kazanıyor. 

Vatandaşlara ruhsat işlemlerinde kolaylık sağlamak ve de meclis üyeleriyle vatandaşların bütünleşmesini sağlamak üzere başlatılan uygulama ruhsatlı işyerlerinin teşvikini de amaçlıyor. Başlattıkları yeni uygulamayla hizmeti vatandaşın ayağına götürdüklerini söyleyen Başkan Yücel Çelikbilek Akıllı Kent Otomasyon Projesi'yle (AKOS) belediye işlemlerinin daha da hızlandığını bu tip uygulamaların ise vatandaşlarla iletişimi artıracağını söyledi

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72