Beykoz Belediyesi taksicilere iftar programı düzenledi

Beykoz Belediyesi taksicilere iftar programı düzenledi

13 Haziran 2017 Salı 11:25
Beykoz Belediyesi taksicilere iftar programı düzenledi
 

Beykoz Belediyesi, taksicilerle iftar programında buluştu. Avrupa ile Anadolu Yakası'nın taksicilerin bir araya geldiği iftara 900 kişi katıldı.

Beykoz Belediyesi Taksi Esnafı İftar Programı, belediye binasının bahçesinde gerçekleşti. İftar yemeğine Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, taksiciler ile taksici aileleri katıldı.
İftar sonrası konuşma yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek; "Taksici esnafı eskiden şimdi de öyledir de parmakla gösterilirdi. Bir ilçede 5 tane 10 tane çıkarsa çok iyiydi. Gıpta ederdik, imrenirdik. Biz de mi taksici, şoför olsak diye. Dolayısıyla mesleğinizle gurur duyun. Ulaşması gerekenleri ulaştırıyorsunuz. Hastaları hastaneye götüren insanlarsınız. Çare olmak isteyenlerin dertlerine çare olacak yerlere götüren insanlarsınız. Ebeveynler evlatlarını sizlere emanet ediyorlar. Her türlü insan sizinle muhatap oluyor. 15 Temmuz'da kahramanlar gibi toprağa verdiğimiz şehit taksicilerimiz oldu. Bunun yanında terör kurbanı olan taksici arkadaşlarımız oldu. İstanbul'dan ve Türkiye'nin her tarafından nice nice taksici esnafımız bu topluma, bu millete hizmet ederken uğradıkları haksızlıklar karşısında hayatlarını kaybedenler oldu. Allah onlara rahmet eylesin. Tekrardan bugün iftar programımıza teşrif eden tüm taksici kardeşlerimizi gönülden teşekkür ediyorum" dedi.
İftar programına katılan taksici Faruk Abaydın; "20 senedir taksiciyim. Taksiciliğin zor yanı trafik başka bir şey değil. Ramazan'da trafik peyderpey bazı noktalarda duruyor. Bazı noktalar açık oluyor" şeklinde konuştu.
16 senedir taksicilik yapan Reyhan Soylu da;  "Kadın taksi şoförlüğü nasıl bir duygu bilmiyorum. Ama ben ekmek parası için çalışıyorum. İnsanların bakış açısına da alıştım. Pek ilgilenmiyorum dışarıyla bu da bana normal geliyor" ifade etti. Program sonunda Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek iftara katılan taksicilere plaket takdim etti.


 
Son Güncelleme: 13.06.2017 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72