Bayburt'tan Çekmeköy'e nezaket ziyareti!

İstanbul'da çeşitli görüşmelerde bulunan Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Çekmeköy Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bayburt'tan Çekmeköy'e nezaket ziyareti!

İstanbul'da çeşitli görüşmelerde bulunan Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Çekmeköy Belediyesi'ni ziyaret etti.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Bayburt'tan Çekmeköy'e  nezaket ziyareti!

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın makam odasında gerçekleşen ziyarette, Bayburt ve Çekmeköy'de yapılan belediyecilik hizmetleri konuşuldu.

Çekmeköy'de 1.5 yılda yaşanan hızlı değişimin dikkatleri üzerine çektiğini söyleyen Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, ilçede çok sayıda Bayburtlu hemşehrisinin yaşadığını, doğdukları şehir ile bağları devam eden Bayburtlular'ın, Çekmeköy'ü kendi evleri gibi gördüklerini dile getirdi.

Ziyarette, Başkan Ahmet Poyraz, Bayburt dışında çok sayıda Bayburtlu'nun yaşadığını, Çekmeköy'deki Bayburtlular'ın da gerek dernekler vasıtasıyla, gerekse sosyal faaliyetler ile ilçede aktif rol üstlendiklerini ifade etti. Ziyaret, iki belediye başkanının daha yoğun işbirliği temennilerini dile getirmeleri ile sona erdi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72