Başkan Zengin'den derneklere ziyaret

Başkan Zengin'den derneklere ziyaret

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Başkan Zengin'den derneklere ziyaret

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, ilçede bulunan Trabzonlular Derneği ve Giresunlular Derneği'ni ziyaret etti. Dernek yöneticileriyle bir araya gelen Başkan Zengin kendilerine belediye çalışmalarını aktardı.

Dernek faaliyetleriyle ilgili bilgi alan Belediye Başkanı Mustafa Zengin, sosyal demokrasilerde özellikle yerel yönetimlerin sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde olmasının önemine dikkat çekti. Karadeniz Mutfağı eşliğinde dernek yönetimleriyle fikir alışverişinde bulunan Prof. Dr. Mustafa Zengin, her iki yönetime de ‘Trabzon'dur yolumuz' edebiyat serisini armağan etti.

""

Trabzon'da doğup büyüyen ya da bir şekilde yolu buradan geçmiş 22 şair ve yazar eserlerinde; tanıdıkları, sevdikleri, küstükleri ya da kaçtıkları Trabzon'u anlatıyorlar. Dizinin yazarlarından Öner Ciravoğlu, ‘Aziz Eugenios'un Rüyası Yeni Cuma' adlı kitabında Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin'in çocukluğu ve yaşamını da ele alıyor.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3